Glam News Magazine

Alegerea culorilor, formelor și texturilor în viața de zi cu zi nu este una întâmplătoare. Ele pot reflecta starea de moment și personalitatea în genere, iar o analiză asupra preferințelor în această privință împarte oamenii pe categorii de anotimpuri. De asemenea paleta de culori specifică unui anotimp se potrivește, în psihologia culorilor, anumitor personalități. Află din ce categorie faci parte, iar asta te va ajuta să faci mai ușor alegeri în designul interior.

Personalitate de primăvară

Trăsături de caracter – Energetic, plin de viață, optimist.

Culori – Culori calde, dar clare.

Design interior – Acest tip de personalitate preferă lumina naturală, mobilierul cu linii simple, multe suprafețe de sticlă, texturi netede, strălucitoare și un stil primitor. În cele din urmă, cei cu astfel de personalitate sunt tineri la inimă, așa că iubesc orice este drăguț.

Personalitate de vară

Trăsături de caracter – Grațios, elegant, cu o mare dragoste de natură.

Culori – Acest tip de personalitate rezonează cu nuanțele mai subtile.

Design interior – În general, persoanele din această categorie iubesc un stil soft și romantic, dar le place și o notă de formalitate și se bucură de aranjamente și structuri simetrice. Stilul tradițional este unul dintre favoritele lor și se vor inspira din trecut. Aspectul general nu este unul care să iasă în evidență.

Personalitate de toamnă

Trăsături de caracter – Pasionat și puternic conectat cu natura, iubitor de artă și educat

Culori – Culori profunde, bogate

Design interior – Iubește stilul rustic care sărbătorește măiestria și patrimoniul. Persoanele cu acest tip de personalitate au cu siguranță o bibliotecă de cărți. Ei vor ca locuința lor să fie una primitoare, confortabilă și relaxantă.

Personalitate de iarnă

Trăsături de caracter – Iubește drama și extremele

Culori – Culorile preferate sunt ascuțite, reci și luminoase și se potrivesc cu modele geometrice.

Design interior – Preferă mobilier substanțial cu design iconic și care dezvăluie un simț uluitor al texturilor. Stilul în amenajare este unul cool, cu cele mai noi tehnologii și mobilier de lux.

 

Foto: Pinterest

 

Un comentariu

Lasă un comentariu