Glam News Magazine

Știu! Ați citit titlul și v-ați gândit instant: „Ce idee absurdă! Ce poate fi glam la spațiul de deasupra toaletei?” Este, ce-i drept, un colț din casă căruia îi dăm de obicei atenție când facem curățenie, de parcă nici nu ar exista în rest. Însă, după ce veți parcurge acest articol și în special galeria foto de mai jos, veți realiza că ați ignorat o părticică din casă cu un mare potențial în amenajarea interioară și că spațiul de deasupra toaletei poate avea nu numai un rol funcțional – pentru depozitare, dar și unul puternic estetic pentru decorul din baie. În ambele cazuri, amenajarea lui oferă o soluție excelentă, mai ales dacă vă confruntați cu lipsa de spațiu în baie (și sincer vorbind, cine nu se confruntă?!) . Iar dacă până acum aceasta era o problemă, după cum veți observa în imagini, lipsa de spațiu face ca, o dată amenajat acest colț, baia să câștige mai multă personalitate.

Opțiunile de amenajare sunt numeroase.

Decorațiuni de perete

Este cea mai la îndemână soluție pentru a amenaja spațul de deasupra toaletei. Tablouri, coronițe, decorațiuni din metal sau lemn, ceasuri, există numeroase opțiuni pentru a valorifica acest colț cu eforturi minime și buget redus.

Rafturi

Rafturile sunt și ele o soluție facilă. Dacă nu vă permiteți amenajarea unor rafturi încastrate în perete cu lumini în spațiul de deasupra toaletei, puteți monta rafturile dorite foarte simplu și adăuga apoi vaze, lumânări sau mici cosuri de depozitare. Poate fi locul pentru plante reale sau artificiale, unele plăcuțe cu mesaje în ton cu atmosfera sau pentru aromatizoare.

Dulapuri suspendate

Ele au mai mult rol funcțional. Aici pot fi depozitate obiecte precum hărtie igienică, prosoape, săpunuri. Adăugați lumânări parfumate și decorațiuni pentru a creea atmosferă.

Etajere

Metalice sau de lemn, etajerele încadrează bine întreg spațiul din jurul toaletei. Oferă de asemenea avantaj pentru depozitare. Este o soluție pentru baile mai mari. Într-o baie mică ar încărca spațiul disponibil și ar lăsa un efect puternic de kitsch.

Coșuri suspendate

Spațiul de deasupra toaletei poate fi pus în valoare prin coșuri suspendate, indiferent dacă acestea sunt din metal, rattan sau materiale textile. Soluția este una de efect, pentru că este mai puțin obișnuită. Puteți combina materiale și dimensiuni pentru a amplifica efectul.

Lăsați-vă inspirați!

Lasă un comentariu