Glam News Magazine

Dacă nu te-ai hotărât unde să mergi în vacanță anul acesta sau ai nevoie de propuneri pentru viitor, Google îți sare în ajutor cu un top al celor mai căutate destinații pentru 2018. Te avertizăm însă: nu sunt ușor accesibile, ci necesită bani frumoși. Cheltuiala însă merită fără îndoială.

1. Las Vegas, Nevada

destinatii vacanta 2018

Spectacol de lumini, distracţie 24/24, femei frumoase, jocuri de noroc. Nu-i de mirare ca Las Vegas este un oraş care atrage în fiecare an turişti din toate colţurile lumii. Hoteluri de lux şi cazinouri faimoase îşi aşteaptă neîntrerupt clienţii dornici de experienţe extravagante. Spectacole deconectante, relaxare la piscină și cine în restaurantele conduse de chefi celebri completează programul de vacanță ca-n filme.

2. Barcelona, Spania

destinatii vacanta 2018

Al doilea oraș ca mărime din Spania, după Madrid, Barcelona încântă cu aerul său boem, prins între două lumi: cea veche, cu ruinele romane și cetatea medievală și cea modernă, cu clădiri noi, restaurante și magazine ale brandurilor cunoscute de îmbrăcămine, încălțăminte sau bijuterii. Orașul este foarte ofertant ca obiective turistice și te va cuceri. În plus, este cea mai la îndemână destinație din topul căutărilor pe Google.

3. Myrtle Beach, Carolina de Sud

destinatii vacanta 2018

Țărmul nesfârșit cu nisip alb pare a fi priveliștea pe care o caută mulți în lunile de vară. Însă opțiunile de petrecere a timpului liber sunt multiple în orașul de pe coasta Atlanticului, de la plimbări relaxante pe faleză sau băi răcoritoare în ocean, la partide de golf și tenis. Este destinația perfectă atât pentru cei singuri, cât și pentru familiști. Problema ar fi costurile de transport.

4. Aspen, Colorado

destinatii vacanta 2018

Rămânem în Statele Unite, pentru  încă o destinație care pur și simplu fascinează indiferent de anotimp. Este însă recomandat persoanelor active: vara pentru  drumeții, ciclism, călărie, iar iarna pentru ski în special. După atâta mișcare, puteți alege o sesiune de shopping în centrul orașului sau să vă lăsați răsfățat cu preparate locale în restaurantele din oraș.

5. Punta Cana, Republica Dominicană

destinatii vacanta 2018

Ai nevoie de o pauză de la realitate? Punta Cana este soluția, o destinație în paradisul tropical, cu nisip alb, ape turcoaz și vegetație luxuriantă, la Marea Caraibelor. Dacă mai este nevoie de motive, adăugăm hoteluri All-incusive și activități pentru toate vârstele, de la sporturi nautice la tururi predefinite.

6. Maldive

destinatii vacanta 2018

Dacă raiul ar fi unul predominant acvatic, așa ar arăta, cu ape clare, în care se observă cu ușurință recifele de corali și pești colorați, într-o pace dictată de tăcerea nemărginitului. Nu-i de mirare că Maldive se numără printre preferințele tinerilor căsătoriți pentru luna de miere.

7. Insulele  Turks și Caicos

destinatii vacanta 2018

Marea Caraibelor oferă surprize peste surprize. Situate între Miami și Bahamas, inslule Turks și Caicos reprezintă o opțiune de luat în calcul pentru reîncărcarea bateriilor. Pregătește-te să mănânci scoici, să bei rom și să lenevești la soare în fața apelor de un albastru ireal.

8. Bali, Indonezia

destinatii vacanta 2018

Nu ne surprinde că Bali este una dintre cele mai căutate destinații, dat fiind calitățile balneo-climaterice naturale îmbinate cu tehnicile terapeutice tradiționale de origine indiană, chinezească și masajul balinez anti stress. Se adaugă posibilitățile foarte variate de divertisment, ce includ surfing, scufundari, pescuit, excursii în jungla. Și să nu uităm de apusurile de soare pe această insulă, despre care se spune că sunt cele mai frumoase.

9. Cancun, Mexic

destinatii vacanta 2018

Cancun aduce în plus, față de celelalte destinații de la Marea Caraibelor, contactul cu civilizația mayașă, prin siturile arheologice existente. Dar firește că primează distracția și aventura, cluburi de noapte, magazine, restaurante și firește băile lungi în apele înconjurate de stânci de calcar sau în piscinele naturale ascunse de vegetația parțial umbroasă.

10. Insulele Bermude

destinatii vacanta 2018

Situate în Oceanul Atlantic, insulele sunt locul perfect să scapi de cotidian. Nisipul alb, apa de un albastru-verzui și mâncarea cu puternice influențe din culturile engleză, indiană și portugheză te vor face să evadezi într-unul dintre cele mai frumoase vise.

 

foto: Pinterest

Lasă un comentariu