Glam News Magazine

Cu vedere la curbele râului Oise, lucrarea lui Dani KaravanAx Majeur” a fost decorul prezentării Louis Vuiton Cruise 2022 – un fundal fantastic cu un design unic care reflectă această colecție modernă. Glam News aruncă o privire asupra a cinci tendințe pe care le-am văzut în timpul spectacolului, inclusiv rochii balon și cizme grafice de cowboy.

Esența Louis Vuitton, călătoria, este din nou la epicentrul prezentării Cruise 2022. Pentru acest spectacol, Nicolas Ghesquière s-a îndreptat către o locație unică la periferia Parisului: Ax Majeur, o piesă de design geometric a artistului umanist Dani Karavan.

Această creație compusă din „Insula astronomică”, „Douăsprezece coloane”, „Grădina drepturilor omului”, care sunt toate conectate prin „Pasarela”, a fost scena pentru cele 45 de ținute din cadrul prezentării Louis Vuitton Cruise 2022. La fel ca acest peisaj utopic și mediul liniștitor, casa de modă franceză și-a extins limitele creației și imaginației cu o colecție optimistă, cu accente futuriste. Glam News prezintă colecția în 5 tendințe cheie.

1. Rochiile balon

Primele ținute dau tonul: rochii de tip balon în roșu aprins, albastru cobalt și verde brad. Această nouă siluetă combină influențele păpușilor cu detalii sportive, ducând jocul de volum la un nivel cu totul nou. Cea mai bună parte? Unele rochii prezintă scene spațiale cu influențe artistice.

2. Umeri supradimensionați

O nouă interpretare a umerilor supradimensionați și-a făcut apariția pentru a crea o serie de ținute de seară pline de farmec. Este un aspect cu totul nou și puternic, modelat după dorințele femeii contemporane.

3. Cizmele de cowboy

Când vine vorba de încălțăminte, Nicolas Ghesquière este la fel de îndrăzneț, marcând întoarcerea cizmei de cowboy. Versiunea sa vine în nuanțe stridente, contrastând în mod deosebit slingback-urile retro chic și cizmele plate monocrome.

4. Functional Wear

“Chiar dacă este ținută de seară, este și practică”. Rochiile și bluzele îmbracă bretele practice, în timp ce pantalonii sunt decorați cu fermoare și capse. Fustele și gentile de seară sunt împodobite cu lanțuri XXL și ambele merg direct pe lista noastră de dorințe.

5. Uniforma modernă

Uniforma militară a căpătat un aspect cu totul nou, împodobită cu împletituri care îmbină farmecul masculin cu o estetică feminină. Totul într-o paletă de culori neutre, decorate cu detalii aurii și accente futuriste.

Lasă un comentariu