Glam News Magazine

În lumea parfumurilor de lux din România, Maison Olfactif se evidențieză prin creații olfactive unice, care transcend simțurile și creează experiențe memorabile. După ce în urmă cu câteva luni am început să explorăm cele trei colecții „Les phéromonaux”, ,,Les émotionnels” și ,,Les suprêmes” și am descoperit esențele remarcabile care definesc această casă, este momentul să ne îndreptăm atenția către alte două parfumuri fascinante din portofoliul său: Adulther și Amor Sacro, Amor Profano. Aceste două parfumuri, fiecare cu propria sa poveste captivantă și compoziție olfactivă sofisticată, sunt menite să încânte și să inspire.

Maison Olfactif, reușește să ofere iubitorilor de parfumuri o gamă diversificată de arome care evocă emoții profunde și amintiri prețioase. Cu o atenție meticuloasă la detalii și un angajament ferm față de calitate, fiecare parfum lansat de această casă devine o explorare senzorială care depășește granițele obișnuitului.

În acest articol, vom explora în detaliu Adulther și Amor Sacro, Amor Profano, analizând notele lor olfactive, inspirațiile din spatele creației lor și modul în care acestea reușesc să captiveze simțurile și imaginația. Așadar, alăturați-vă nouă în această incursiune fascinantă în lumea parfumurilor de lux, unde fiecare esență este o poezie lichidă ce așteaptă să fie descoperită și apreciată.

Adulther

Adulther este un parfum care te face să te simți puternic și seducător. Fiecare pulverizare te transportă într-o lume unde dorința și tentația sunt la ordinea zilei, iar păcatul devine o plăcere dulce și intensă. Este un parfum care te provoacă să îți explorezi laturile cele mai ascunse și să îmbrățișezi fiecare moment de uitare de sine.

Păcatul într-adevăr poate fi dulce, iar Adulther o dovedește cu prisosință. La primul contact, se simte o explozie de lavandă proaspătă, amestecată cu notele vibrante de portocală și bergamotă. Acest amestec inițial te învăluie într-o aură de prospețime și claritate, pregătindu-te pentru ceea ce urmează.

Pe măsură ce parfumul se dezvoltă, notele de mijloc își fac apariția, dezvăluind o inimă senzuală și profundă. Iasomia adaugă o notă opulentă și florală, în timp ce scorțișoara aduce o căldură picantă, iar lemnul dulce adaugă o dimensiune bogată și catifelată. Această combinație creează un echilibru perfect între senzualitate și mister, evocând imaginea unui ritual nocturn în care dorința este rege.

Notele de bază sunt cele care captivează cu adevărat. Vanilia cremoasă și dulce se îmbină perfect cu mosc-ul animalic și caramelul gurmand. Această combinație decadentă este încadrată de o aură strălucitoare de aur, adăugând o notă de lux și extravaganță. Este ca și cum ai purta un giuvaier prețios, un secret bine păstrat, care îți învăluie pielea și te face să te simți de neînvins.

Amor Sacro, Amor Profano

Amor Sacro, Amor Profano are o compoziție feromonală extraordinară, aspectată intens de prezența moleculei de Hedione. Aceasta stimulează emoțiile sexuale și reduce intensitatea stresului la nivel cerebral, făcând din purtător o persoană puternică, sigură pe sine, dorită și adulată. Hedione are un impact profund asupra zonelor limbice, cum ar fi amygdala și hippocampusul, și provoacă un răspuns diferențiat într-o regiune hipotalamică asociată cu eliberarea hormonală . Această activare neuronală extra-olfactivă creează o experiență senzorială unică și captivantă.

Deschiderea parfumului este o explozie vibrantă de prospețime florală și fructată. Iasomia delicată și aromată se împletește cu scorțișoara caldă și picantă, în timp ce notele dulci de căpșună și coacăz adaugă un plus de savoare și jovialitate. Aceste prime acorduri creează o atmosferă captivantă, pregătindu-te pentru complexitatea ce urmează.

Inima parfumului este dominată de note bogate și opulente. Trandafirul turcesc, cu aroma sa regală și intensă, evocă pasiunea mitică a zeiței Afrodita. Amestecul de ambră și cuișoare adaugă căldură și profunzime, în timp ce patchouli-ul senzual și rășina de tămâie aduc o notă spirituală și mistică. Vanilia dulce și gurmandă leagă toate aceste elemente într-un dans armonios de arome, evocând atât sacralitatea cât și dorința carnală.

Finalul este o simfonie de note lemnoase și balsamice, dominate de sacralitatea lemnului de santal și bogăția laptoasă a ambroxanului. Absolutul de labdan adaugă o notă gurmandă, dulce și lemnoasă, stimulând focul interior și pasiunea. Benzoinul aduce un finisaj dulce și balsamic, completând această compoziție complexă. Luxosul mosc își face simțită prezența prin intensitate și putere, oferind o bază carnală și afrodisiacă ce fixează parfumul pe piele.

Amor Sacro, Amor Profano este un parfum care îți oferă o aură de încredere și dorință. De la primele note până la cele de bază, acest parfum te face să te simți puternic și dorit, aducând la suprafață cele mai ascunse dorințe și pasiuni. Dacă îți dorești un parfum care să îți redefinească limitele și să îți ofere o experiență de neuitat, Amor Sacro, Amor Profano de la Maison Olfactif este alegerea perfectă.

 

Lasă un comentariu