Glam News Magazine

Semnul zodiacal dictează multe dintre preferințele pe care le considerăm alegeri proprii. Până și mirosurile favorite sunt influențate de zodia în care ne-am născut așa că, dacă vrei să alegi mai ușor un parfum pentru tine sau pentru altcineva, apropiat sau nu, zodia îți dă câteva indicii prețioase.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Primul semn al zodiacului are o energie care pare să nu se termine niciodată, Mereu în mișcare, i se potrivește un parfum masculin, dar și revigorant, așadar notele potrivite ar fi: piper negru, tămâie și lâmâie.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurul caută armonia în toate aspectele vieții. Iubește stabilitatea, așadar mirorusile de mosc și mușetel îl ajută în acest sens, Cât privește senzualitatea care caracterizează această zodie, paciuli este aroma indicată.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Firi curioase și inovative, persoanelor în zodia Gemeni li se potrivesc mirosuri precum busuiocul, bergamota și grapefruitul. Dacă parfumul este stratificat, va fi cu atât mai mult pe placul lor.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Sunt cei pe care prietenii se bazează pentru sfaturi practice. Dar sunt patronați de Lună, ceea ce le conferă și o doză de mister. Într-un parfum, acest lucru se traduce în note de tămâie și chihlimbar. Iar pentru că mulți dintre ei sunt bucătari buni, adăugăm listei notele gurmande.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii sunt personalitățile care se impun chiar și fără a face ceva. Personalitatea lor puternică are nevoie de note de parfum pe măsură, care să-i facă remarcați. Busuioc, note lemnoase, ghimbir sunt câteva dintre mirosurile potrivite.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele sunt firi sensibile, care pun mai mereu binele celorlalți înainte de binele propriu și tind să se neglijeze în acest sens. Au un calm care ascunde nervi, drept pentru care mirosuri precum lavandă, mușețel, ylang ylang vor ajuta în relaxare.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Cei născuți în Balanță au un șarm natural care îi face foarte populari. Aromele florale, precum trandafirul, sunt cele mai indicate, mai ales că Balanțele sunt de asemenea firi romantice.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Este un semn zodiacal profund, misterios, care emană sexualitate. Ce poate fi mai potrivit decât moscul – miros senzual, chiar afrodisiac?

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorii sunt persoane calde, mereu săritoare, dar care ar avea nevoie de o evadare. De aceea mirosurile citrice, precum bergamota, lămâia, ar fi secretul pentru puțină detașare în cazul unui Săgetător.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Posesivitatea specifică poate fi atenuată cu note ca lalea, mimoză, smirnă, liliac și vetiver. Sunt mirosuri care dau energie pozitivă.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Este un semn neconvențional. Vărsătorul nu poate trăi după reguli precise, doar dacă sunt regulile lui. Sunt idealiști și prieteni loiali. Ca mirosuri, îi caracterizează note de prospeține și excentriitate totodată ca cele de pin, anason și paciuli.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Persoanele născute sub acest semn au un mister care intrigă și atrage. Totuși sunt firi atașate de realitate, ceea ce recomandă notele lemnoase pentru cei născuți în această zodie.

Lasă un comentariu