Glam News Magazine

Un păr frumos îngrijit şi plin de volum este cheia unui aspect sănătos şi conferă încredere atât femeilor, cât şi bărbaţilor. Într-o lume în care imaginea este primordială, trebuie să acorzi mai multă atenţie părului care, dacă arată bine, îţi dă un plus de stil în fiecare zi.

Iar vestea bună este că nu trebuie să stai în saloane de înfrumuseţare pentru un rezultat în acest sens. Iată mai jos 5 ponturi pe care dacă le aplici vor face minuni.

1. Foloseşte produse de păr potrivite pentru tipul tău de păr

Un păr fin are nevoie de produse pentru volum sau de produse pentru păr fin. Produsele hidratante sau hrănitoare îţi vor încărca şi deci îngrăşa părul care îşi va pierde fermitatea.

2. Alege cu atenţie culoarea vopselei

O nuanţă de păr prea apropiată de culoarea tenului tău poate să îţi facă părul să pară mai subţire. De asemenea o singură nuanţă de păr dă impresia unui chip şi a unui păr mai subţire. Pentru mai mult volum poţi folosi jocuri de culoare.

3. Atenţie la peria de păr 

Poate nu te-ai gândit la asta, dar instrumentele pentru îngrijirea părului sunt foarte importante. Periile plate sau cele de metal sunt de preferat celor rotunde pentru că nu agresează părul şi nici nu îl tensionează.

4. Scurtează lungimea părului şi renunţă la filare

Dacă ai firul de păr subţire, filarea nu-i va oferi putere. Dimpotrivă! Îl va subţia mai rău. Părul va căpăta volum într-o coafură scurtă sau de lungime medie.

5. Nu face rabat la calitate!

Cumpără produse bune, chiar dacă sunt mai costisitoare. În timp vei câştiga mult mai mult. Un păr îngrijit este un păr puternic şi îţi va aduce admiraţia celor din jur şi satisfacţia proprie.

 

 

Etichete : beauty

Lasă un comentariu