Glam News Magazine

Hollywood-ul nu este străin reinventării și având în vedere faptul că “A Star is Born” este reinterpretat cam o dată la 30 de ani, este reconfortantă vestea că o nouă versiune este lansată pe data de 5 octombrie anul acesta.  Cel mai recent remake oferă o nouă perspectivă asupra poveștii clasice, ce a fost spusă și re-spusă încă din anul 1937. Remake-ul muzical din anul 1954, în care a jucat Judy Garland și reinterpretarea rock din 1976, în care Barbra Streisand a avut rolul principal, și-au sculptat propriul colț în amintirile culturii pop. Iar cu actorul nominalizat la Oscar, Bradley Cooper și diva pop Lady Gaga, cei ce stau la baza celei mai noi versiuni, am putea avea un alt clasic pe mâinile noastre.

a star is born 1

Bradley Cooper își face debutul regizoral în filmul “A Star is Born”, în care și joacă rolul lui Jackson Maine, un star country ce descoperă o starletă necunoscută, pe nume Ally (Gaga). Fermecat de talentul și frumusețea ei, Jackson se îndrăgostește de Ally și ajută la susținerea carierei sale înfloritoare. Dar pe măsură ce steaua lui Ally se ridică repede, Jackson descoperă că steaua lui a apus deja de mult timp.

“A Star is Born” este o poveste familiară despre faimă și dragoste. Nu este de mirare că filmul a fost remontat de trei ori – primul în 1954, cu Judy Garland și James Mason, apoi în 1976 cu Barbara Streisand și Kris Kristofferson și acum în 2018. Filmul original din 1937 a fost conceput de David O. Selznick (Pe aripile vântului), care a vrut să facă un film serios despre capcanele de la Hollywood. Povestea a depășit de atunci Hollywood-ul, mutându-se pe scena muzicii rock cu Streisand și Kristofferson, iar acum reinventat într-o poveste country.

a star is born 2

A fost un drum lung pentru această nouă versiune a filmului. În 2011, trebuia regizat de Clint Eastwood iar Beyonce jucând rolul starletei. Leonardo DiCaprio, Will Smith, Christian Bale, Johnny Depp și Tom Cruise au fost atunci interesați de rolul principal, până când Cooper a intrat în calitate de regizor și de star în 2015. În film joacă de asemenea Sam Elliott, Andrew Dice Clay și Dave Chappelle.

A Star is Born va avea premiera în data de  5 octombrie, 2018.

a star is born 3

Sursa foto: pinterest

Lasă un comentariu