Glam News Magazine

Wes Gordon lucrează la Carolina Herrera de un an, dar aceasta este prima lui colecție de când fondatorul casei a intrat într-un rol ambasadorial. Este momentul unei schimbări de gardă, programată foarte convenabil în timpul unui presezon unde nu există presiune prea mare pe podium. Asta urmează în septembrie.  Ca o introducere înaintea prezentării de ieri, Gordon a spus: “Nu toată lumea știe acest lucru, dar doamna Herrera este o femeie amuzantă și plină de spirit, care iubește momentele bune. Această colecție este pentru spiritele noastre înrudite.”  Aceasta este o modalitate inteligentă de a face o tranziție, cu onoare și respect.

Deci, da, debutul lui Gordon a fost foarte mult în spiritul lui Herrera, însă cu accente mai moderne, mai soft, mai luminoase. Accente potrivite perfect cu tinerețea designerului, având o sensibilitate mai tânără și mai efervescentă.

A creat o rochie albă de bumbac cu un imprimeu roșu, alegând să sublinieze talia cu un corset asimetric. Din rochiile din bumbac de zi, a reușit să scoată un formalism proverbial, ceea ce înseamnă că Gordon a eliminat elementele modelatoare pentru a le lăsa să cadă într-o linie naturală, în forma literei A de la braț până la tiv. Acestea sunt detalii mici, nu neapărat sexy, dar indică faptul că a făcut un studiu aprofundat al codurilor Herrera.

Tot din categoria noilor evoluții ale casei, a fost si capa de nurcă în dungi orizontale colorate, asortată cu o rochie din șifon în dungi verticale. În continuare a prezentat o serie de rochii de seară în stilul casei, pe care femeile vor dori să le poarte  la evenimente, dar printre ele se numără și o rochie-tricou de culoare galbenă, imprimată cu inimi și stele mici și cu un spate deschis.

A fost o colecție jucăușă, proaspătă, peste care vechii clienți Herrera ar putea trece, dar fiicele lor vor fi tentate. Nu este un început rău deloc.

Sursa foto: pinterest

Lasă un comentariu