Glam News Magazine

După succesul colecției de make-up Beach Please, Rihanna pregătește o nouă colecție Fenty Beauty destinată de această dată a pune în evidență ochii. Ea conține primer, paletă de farduri, tuș de ochi și pensule de machiaj.

Paleta de farduri MOROCCAN SPICE 

rihanna colecție makeup

Este piesa de rezistență a colecției. Conține 16 nuanțe de fard ce acoperă toate nevoile de înfrumusețare ale unei femei pe parcursul celor 24 de ore, de la nuanțe luminoase pentru zi, până la cele pentru un look smoky de seară, pentru toate tonurile de ten. Moroccan Spice include nuanțe mate, satinate, metalce, dar și perlate, fiecare dintre ele oferind un aspect catifelat pleoapelor. Nu sunt testate pe animale.

Tușul FLYLINER LONGWEAR

Rihanna makeup Fenty Beauty

Rihanna propune în noua ei colecție un tuș de ochi rezistent, pe a cărei nuanță de negru a denumit-o cu îndrăzneală “Cuz I’m Black”.  Nu-i așa ca deja vă doriți s-o testați?

Primer PRO FIILT’R AMPLIFYING EYE

Baza de machiaj nu putea lipsi din această colecție și vine sub forma sofisticată de primer. Formula va fi testată cu siguranță în această vară și își va dovedi sau nu eficiența în realizarea unui machiaj impecabil.

PENSULE PENTRU FARDUL DE PLEOAPE

Rihanna makeup fenty beauty

Din colecția de make-up nu puteau lipsi pensulele pentru aplicarea și difuzarea fardului.

Colecția va fi disponibilă din 6 iulie pe fentybeauty.com și sephora.com.

 

foto: Pinterest

 

Te-ar putea interesa și:

L’OREAL PARIS A LANSAT O COLECŢIE DE MAKE-UP DISNEY 

Lasă un comentariu