Glam News Magazine

În timp ce unii ar putea spune că stilul streetwear a fost neglijat în acest sezon, ținutele văzute pe podiumurile pentru bărbați ne spun altceva. Cuvântul-cheie al acestui sezon? Libertatea, rezultând o grămadă de piese vestimentare vibrante, croitorie tradițională și țesături delicate și fluide. În plus, noile reinterpretări ale stilului “marinar” au făcut o adevărată impresie, datorită creativității lui Lanvin și Ann Demeulemeester. În acest articol vom descoperi cele mai noi tendințe din sezonul de primăvară / vară 2020, așa cum se văd pe podiumurile internaționale.

1. Printuri asortate

Dior Men, MSGM, Versace
Dior Men, MSGM, Versace

De la printurile artistice ale lui Norbert Bisky pentru MSGM, stilul baroc Versace la imprimeurile pe pânză de la Dior, vara aceasta este momentul pentru optimismul colorat.

2. Stilul “fără efort”

Dunhill, Hermès, JW Anderson

Eleganța clasică este puțin dată la o parte în acest sezon, introducând un stil nou care plasează libertatea și confortul în prim plan. O cămașă supradimensionată de JW Anderson, pantaloni evazați de la Hermes sau un aspect delicat monocrom este propunerea designerilor.

3. Tropicool

Dolce & Gabbana, Casablanca, Valentino

Călătorește în zonele tropicale cu aceste cămăși vibrante, remițând un tânăr Leonardo DiCaprio în Romeo și Julieta. Alege o cămașă hawaiană în stilul retro al anilor 1950 sau o cămașă clasică de bowler … Aceste cămăși vin în toate stilurile, alegeți-vă doar preferata.

4. All denim

Loewe, Celine by Hedi Slimane, Valentino

Nenumăratele denimuri, care erau mereu prezente și întotdeauna esențiale, și-au găsit drumul spre podiumuri.

5. Bărbații adevărați poartă roz

Emporio Armani, Loewe, Dior Men

În acest sezon se poartă culorile. Roz pastel clasic, delicat sau neon, funcționează pe oricine este destul de curajos să-l poarte. Pe podium vedem o tunica Loewe, un costum Emporio Armani şi un ansamblu de safari de la Dior.

6. Jacheta biker

Balmain, Raf Simons, Versace

Evocând stilul lui Mick Jagger, Marlon Brando și James Dean, jacheta biker a fost o mică vedetă pe podiumuri în acest sezon. Alegeți Balmain pentru aspectul clasic, Raf Simons pentru o versiune fără mâneci sau Versace daca sunteți puțin mai îndrăzneți.

7. Boem chic

Etro, Saint Laurent, JW Anderson

Unele dintre podiumuri au fost un paradis boem în timpul săptămânii modei pentru bărbați 2020. Într-o odă a libertății, vedem un poncho imprimat, pantaloni harem și printuri care evocă un spirit exotic.

8. Buzunarele infinite

Dolce & Gabbana, Louis Vuitton, Fendi

Ce faceți dacă nu aveți niciun rucsac potrivit? Această problemă a fost abordată de multe case de modă în acest sezon, deoarece ei și-au imaginat jachete care pot transporta o mulțime de articole. Nu este nevoie să călătoriți cu o greutate mare în plus, păstrați doar cele mai importante lucruri.

9. Imprimeurile de leopard

MSGM, Versace, Dolce & Gabbana

Modelele masculine s-au transformat în feline ale junglei. Dispunând de piesele de la MSGM și Versace, ținutele cu impimeu de leopard cu siguranță vor lăsa o impresie de durată.

10. Pantalonii de piele

Celine – Hedi Slimane, Dunhill, Ami

Ca și cum ar fi fost scoși din dulapurile lui Jim Morrison, Iggy Pop sau Freddie Mercury, pantalonii de piele au fost unele dintre vedetele acestui sezon.

11. Bluzele decoltate

Edward Crutchley, Saint Laurent – Anthony Vaccarello, Ami

Modelele masculine au oferit un aer de încredere în sine, pe măsură ce au mers pe podium purtând bluze decoltate, arătând cele mai masculine trăsături: un trunchi sculptat.

12. Dungile verticale

Celine – Hedi Slimane, Casablanca, Chalayan

Indiferent dacaă vorbim de o ținută formală sau casulă, dungile verticale se poartă în acest sezon.

13. Piesele transparente

Ludovic de Saint Sernin, Dior Men, Louis Vuitton

Modelele masculine ale colecțiilor din acest sezon au fost văzute purtând o varietate de piese translucide. Le putem observa pe podiumurile lui Ludovic de Saint Sernin, Dior și Louis Vuitton.

14. Articolele din satin

Kiko Kostadinov, Dries Van Noten, Loewe

Designerii acestui sezon au stabilit tendințele cu ajutorul satinului vibrant și elegant. A fost văzut pe podiumuri la Kiko Kostadinov, Dries Van Noten și Loewe.

15. Gențile inovative

Dior Men, Louis Vuitton

Gențile simple se transformă în opere de artă în acest sezon. Cu o geantă cu suport pentru șampanie proiectată de Rimowa pentru Dior și un coș de la Fendi, gențile pentru bărbați încep să aibă tot felul de forme neobișnuite. Louis Vuitton a reușit să proiecteze o piesă sculpturală, datorită geniului lui Virgil Abloh.

Sursa foto: pinterest

Lasă un comentariu