Glam News Magazine

Orice colț de lume a devenit acum mai accesibil decât oricând, având posibilitatea de a călători aproape oriunde cu orice stil de călătorie și orice buget. Dar, cu atât de multe opțiuni disponibile, poate fi greu să decideți care este cea mai bună destinație pentru următoarea excursie. De altfel trebuie să vă asigurați că alegeți cel mai bun moment pentru a vizita, ca să nu vă confrunți cu aglomerația sau vremea rea. Glam News Magazine vă vine în ajutor cu sugestii pentru fiecare lună a anului în parte.

Europa este cel mai popular continent pentru călători în luna iulie. Oriunde te duci, vremea va fi destul de bună și vor exista multe activități, dar, la fel ca tine, vor exista mii de alți turiști care fac același lucru. Festivalurile se întâmplă în continuare pe tot continentul, așa că asigurați-vă că adăugați unul la călătoria voastră. Există de asemena mai multe evenimente uriașe care vă pot atrage într-o anumită țară europeană, între care: Palio din Siena – Italia, o cursă de cai și un festival cu tradiție istorică; Turneul de tenis de la Wimbledon – Anglia, care va avea loc între 1 și 14 iulie; Turul Franței, între 6-28 iulie; Ziua Națională a Franței, sărbătorită cu fast la Paris, pe 14 iulie; Festivalul de la Salzburg – Austria, care debutează pe 20 iulie.

SUA este și ea o destinație populară, mai ales pentru cei care doresc să-și petreacă timpul în aer liber în parcurile naționale sau pe plajă. Săptămâna cu 4 iulie este cea mai populară săptămână de călătorie din această lună.

În timp ce majoritatea țărilor din Asia de Sud-Est se află în mijlocul sezonului musonic, același lucru nu se poate spune despre Indonezia, care se află cel mai mult sub Ecuator. Indonezia este acum uscată și însorită, iulie fiind luna perfectă pentru a alege destinații poplare ca Bali, Java de Est, Parcul Național Komodo și multe altele.

Parcul Național Komodo

Iulie este, de asemenea, o lună bună pentru a merge la un safari în Africa de Est, în special în Rezervația Națională Maasai Mara din Kenya și în Parcul Național Serengeti din Tanzania. În fiecare an, aici se întâmplă unul dintre cele mai impresionante spectacole ale vieții sălbatice: Marea migratie de la Serengeti. Peste 2 milioane de animale sălbatice de toate speciile traversează acest spațiu magic în căutare de hrană.

Cu plajele sale cristaline și peisajele uluitoare, Fiji este, de asemenea, popular printre iubitorii de natură și iubitorii de plajă. Festivalul anual Bula din Fiji se desfășoară în iulie, aducând un strat cultural suplimentar de muzică, dans și divertisment vacanței.

Arcticul este cald încă, așa că puteți alege o croazieră spre cele mai nordice regiuni ale Pământului. Este cu siguranță o destinație răcoritoare pentru cei care fug de temperaturile ridicate ale verii.

De evitat în luna iulie

India, Sri Lanka și Asia de Sud-Est sunt încă în sezonul musonic. Orientul Mijlociu, nordul Africii și Africa Subsahariană se confruntă cu temperaturi extrem de ridicate. Senegalul este renumit pentru valurile de căldură, însoțite de ploi torențiale în această lună.

Un comentariu

Lasă un comentariu