Glam News Magazine

G abrielle Bonheur „Coco” Chanel a fost o femeie puternică, independentă, care a inspirat un nou stil de viață și a creat un brand care echivalează în modă cu eleganța și inovația în același timp. De la pălării la haine, de la genți la încălțăminte și de la parfumuri la ceasuri și bijuterii, Chanel înseamnă șic, dar comod în același timp. Periplul ei prin viață, presărat cu întorsături de situație ale sorții sau auto-provocate, ne învață despre ce înseamnă să-ți folosești calitățile și abilitățile pentru a atinge succesul. Iar noua colecție de parfumuri Les Eaux de Channel ne amintește prin prospețimea lor de personalitatea lui Gabrielle  Chanel  și ne poartă pe urmele ei, primind numele unor orașe ce i- au marcat cariera.

Colecția cu cele trei Eaux de Toillete a fost lansată recent sub semnătura lui Olivier Polge care le caracterizează ca fiind “proaspete, fluide și sclipitoare”. “Cele trei orașe sunt foarte importante pentru istoria casei de modă Chanel. Ele sunt parte din identitatea noastră și o sursă de inspirație”, a mai adăugat parfumierul.

Paris-Deauville

Numit după orașul de pe coasta Normandiei unde în 1913 Coco Chanel și-a deschis primul butic, este aromatic și lemnos. Redă aerul unei localități rurale de pe malul mării, cu notele sale de busuoic, portocală siciliană, trandafir și iasomie.

Paris-Biarritz

Biarritz este locul unde Chanel a deschis prima casă de modă couture. Parfumul este unul dinamic datorită notelor de citrice tradiționale: mandarină,  portocală, lămâie și grepfrut, dar și a aromei de bergamotă și mosc alb.

Paris-Venise

Inspirat de perioada în care Coco Chanel a locuit în Veneția, parfumul este unul feminin, de asemenea plin de prospețime. Este un parfum pentru iubitorii aromei de vanilie, dar potrivit pentru lunile de vară prin note contrastante. Conține portocală, bergamotă, piper roz, iris, mușcată, violetă, tonka, vanilie, mosc alb.

Fiecare parfum este disponibil în sticlă de 125ml, la prețul de 130$.

foto: Pinterest

PARFUMURI DE DAMĂ, DELICIOASE PENTRU VARĂ
ALEGE-ȚI PARFUMUL PREFERAT DIN COLECȚIA DIOR SAUVAGE
Etichete : beautychanelparfum

Lasă un comentariu