Glam News Magazine

Mâna sus cine își dorește să arate uluitor de Sărbători! Suntem foarte multe. Și chiar dacă nu ai ridicat mâna, deja ești cu gândul la petrecerile de Crăciun și Anul Nou, care, iată, se apropie mai rapid decât ne-am fi așteptat. Ca să nu fim luate prin surprindere, Givenchy vine cu soluția: noua colecție Red Line, specială pentru machiajul de Sărbători, cu nuanțe intense care merg de la mat la luminos, metalic la strălucitor, toate acestea gravitând în jurul celei mai puternice dintre culori: roșul. Colecția, care va fi disponibilă din 4 noiembrie, este menită să încurajeze femeile să-și depășească barierele, cu un plus de îndrăzneală.

RED LINE COLECTION: RED LIGHTS

Red Line

Produsul principal al colecției este paleta Red Lights, pentru ochi și față – fard de pleoape şi blush, cu nuanțe care combină mat cu strălucitor. Această paletă este compusă dintr-un roșu vibrant, un roz strălucitor, un piersic îndrăzneț și auriu metalizat. Este ca un kit de supravieţuire în caz de petrecere de Sărbători. Dacă îl ai, eşti asigurată.

RED LINE COLECTION: ROUGE INTERDIT

Red Line

Rujul Rouge Interdit primeşte un upgrade cu două noi nuanţe cu finish satinat: 27 Bold Red – un roşu intens şi 28 Thrilling Brown – un roşu maroniu, amândouă perfecte pentru un look festiv.

RED LINE COLECTION: PRISME LIBRE

Red Line

Pentru un ten fără cusur, Givenchy își actualizează pudră clasică „Prisme Libre” matifiantă, cu o nouă abordare a nuanței „Mousseline Pastel”. Pentru această ocazie, verdele care corectează tonul este înlocuit de un roz mai luminos, mai intens. Paleta e îmbogăţită cu nuanțe clasice de albastru şi violet menite să ofere tenului un aspect natural neted şi uniform.

RED LINE COLECTION: RED EDITION PALETTE

Red Line

Pentru machiajul de Sărbători, Givenchy oferă o colecţie limitată cu 12 nuanţe de farduri de pleoape, care oferă un plus de strălucire oricărui look. Nuanţele sunt vibrante, iar finisajul satinat, metalic sau mat, pentru toate gusturile. Este o paletă irezistibilă, pe care nu te poţi abţine s-o doreşti în colecţia personală de farduri.

 

Foto: givenchybeauty.com

Lasă un comentariu