Glam News Magazine

Brandul creat de Rihanna își lărgește oferta de produse de machiaj cu un creion pentru sprâncene ce va apărea în 14 nuanțe surprinzătoare. Anunțul a fost făcut pe Twitter de reprezentanții companiei după ce informația a fost postată de către un utilizator într-un tweet cu un video de la Sephora Store Leasership Conference, la care a participat și Rihanna.

Creionul se numește Ultra Fine Pencil și include nuanțe de la cele închise și maro deschis până la roșu și bej, după cum și-a propus artista când a lansat Fenty Beauty, ca brandul să se adreseze prin produsele sale tuturor femeilor, cu accent special pe tonurile de piele dificil de machiat în mod tradițional. Rihanna şi-a dorit de asemenea să inspire la exprimare liberă prin machiaj. “Machiajul este creat pentru distracţie. El nu trebuie niciodată realizat din obligaţie, nici să dea impresia unei uniforme. Fii liberă să profiţi de oportunităţi, să-ţi asumi riscuri şi nu-ţi fie teamă să încerci ceva nou, diferit!”, este îndemnul ei.

Produsul va putea fi găsit în magazinele Sephora începând cu 23 august. El vine la scurt timp după lansarea fondului de ten Pro Filt’r Hydrating, cu formulă hidratantă și acoperire medie spre mare, disponibil în nu mai puțin de 50 de nuanțe.

Astfel, deşi tânăr, brandul Rihannei câștigă tot mai mult teren în industria înfrumusețării, unde a reușit să surclaseze la nivel de încasări companii ca Benefit și Urban Decay.

Fenty Beauty a fost lansat în 2017, iar din septembrie 2018 produsele acestui brand au intrat şi pe piaţa din România. Printre cele disponibile pentru achiziţie se numără bureţelul, primerul, fondul de ten, pensula pentru fond de ten din colecţia PRO FILT’R, fondul de ten Match Stix Matte Skinstick şi iluminatorul Match Stix Shimmer  Skinstick, pudra Invisimatte Blotting Powder, Killawatt Freestyle Highlighter şi alte pensule pentru machiaj. Le găsiţi aici.

Lasă un comentariu