Glam News Magazine

Din punct de vedere istoric, Valentine’s Day a fost o zi pentru sărbătorirea relațiilor romantice. Dar astăzi, este mult mai mult decât atât; este vorba despre sărbătorirea tuturor tipurilor de iubire, de la relații romantice la prietenii până la dragostea pe care o avem pentru noi înșine. Și, în calitate de mare fan al parfumurilor, poate este chiar o zi pentru a sărbători dragostea mea pentru parfum – deși, poate că asta este puțin prea mult… (poate).

Dar fie că trebuie sau nu să încerc să-mi stăpânesc dragostea pentru parfum, un lucru este cert: parfumul este o modalitate excelentă de a te bucura de sezonul iubirii. Parfumul perfect de Valentine’s Day îți poate face ziua atât de specială ție sau partenerului. Și cum NOTINO ne oferă o gamă variată de cadouri valentines day, am ales șase dintre cele mai bune parfumuri pentru a te răsfăța în această perioadă specială. Indiferent dacă alegi să cumperi un cadou pentru o persoană dragă sau pentru tine, sigur vei găsi un parfum potrivit în aceast articol…

1. Yves Saint Laurent Libre Le Parfum

Nu mai este niciun secret faptul că Yves Saint Laurent Libre este un parfum foarte înflăcărat și îndrăzneț. Luând nuanțele de mov închis ale florii de levănțică și transformându-le într-un tuxedo perfect, Libre Le Parfum este o abordare androgină asupra lavandei care estompează liniile dintre genurile de parfum la fel de mult ca și diviziunea de gen. Pe de o parte, este un floral în toată regula, îmbogățit cu flori de portocale, mandarină și lavandă, în timp ce, pe de altă parte, este un parfum oriental, bogat în vanilie și ambră. Libre Le Parfum te va face să vezi parfumeria într-o lumină cu totul nouă.

2. Jean Paul Gaultier Le Male Ultra Male

În primul rând, Ultra Male este izbitor de diferit de Le Male. De fapt, aș merge până la a spune că este un stil de parfum aproape complet diferit, care cochetează cu orientalul spre deosebire de fougére-ul masculin clasic. Este, de asemenea, cel mai „diferit” dintre toate versiunile de Le Male. Deschiderea este lipicioasă, confiată și suculentă, cu o explozie de pere, lavandă și lemn dulce.

Pe măsură ce lucrurile progresează, Ultra Male începe să semene oarecum cu Le Male. Inima este plină de scorțișoară și vanilie, creând un amestec picant și  sexy. În bază Ultra Male este bogat în chihlimbar, vanilie și cedru. În mod ciudat, lemnul dulce devine și mai proeminent la bază, adăugând o notă de anason vaniliei și chihlimbarului, transformând Ultra Male într-un parfum bogat și frumos.

3. Versace Dylan Purple Pour Femme

Versace este sinonim cu luxul și rafinamentul, iar Dylan Purple se înscrie perfect în această tradiție. Parfumul se deschide cu o explozie vibrantă de citrice, oferind o notă de vitalitate și optimism. Bergamota și perele se contopesc într-un dans olfactiv care anunță prezența unei arome speciale.

Pe măsură ce se dezvoltă, parfumul ne lasă să descoperim inima misterioasă, cu note de pomarose, mahonia și frezie. Această combinație sugerează o latură enigmatică și profundă a personalității. Cu toate acestea, baza parfumului, cu accente de belambră și cedru, adaugă o notă senzuală care completează povestea, lăsând o amprentă subtilă, dar memorabilă. Dylan Purple este o expresie a eleganței și rafinamentului, perfect pentru evenimentele de gală sau întâlnirile romantice.

4. Viktor & Rolf Spicebomb

Într-o perioadă în care există milioane de parfumuri, aromele neconvenționale sunt cele care ne atrag atenția. Echivalentul masculin al lui FlowerbombSpicebomb este o compoziție lemnoasă și condimentată care declanșează seducția. Găzduit într-o sticlă în formă de grenadă, care are chiar și un ac împodobit cu sigiliul Viktor & RolfSpicebomb nu este pentru cei slabi de inimă. Destinat unui bărbat care nu se teme să iasă în evidență, Spicebomb este tipul de parfum care te face să te apropii pentru a simiți mai bine aroma. Datorită notelor de bergamotă, lavandă, șofran și un acord de piele, Spicebomb este masculin și sofisticat, cu un accent modern. Unic datorită exteriorului său îndrăzneț și a aromei și mai îndrăznețe, Spicebomb este o declarație de încredere în sine.

5. Rabanne Fame Parfum

Noul parfum Paco Rabanne Fame Pafum reprezintă însăși esența feminității. Contemporană, conectată și ultra-creativă, această nouă viziune asupra feminității are mai multe fațete, la fel ca brandul și istoria sa.
Sticla, un adevărat obiect al dorinței, surprinde prin design-ul îndrăzneț care reia odele emblematice ale casei Paco Rabanne, mereu excentrice și glamour. Fame Pafum strălucește sub blițurile fotografilor și se pregătește să devină un parfum iconic Paco Rabanne.

Parfumierii Dora Baghriche, Marie Salamagne, Alberto Morillas și Fabrice Pellegrin și-au combinat talentul de neegalat pentru a proiecta această aromă  hiper feminină și avangardistă. Parfumul Fame Pafum marchează întâlnirea dintre un mango bogat și suculent, o iasomie delicată și aerisită completată de o tămâie cremoasă și senzuală care provoacă dependență. Plin de contraste și senzualitate, acest parfum exaltă caracterul liber și exuberant al femeii Paco Rabanne.

Lasă un comentariu