Glam News Magazine

Lady Gaga a anunțat în mod oficial detalii despre rezidența din Las Vegas extrem de anticipată. Rezidența exclusivă se deschide pe 28 decembrie și constă de fapt în două spectacole distincte la Park Theatre. ENIGMA este un nou spectacol pop care promite să fie o “experiență diferită de oricare alta”, in timp ce în Jazz & Piano o vom vedea pe Gaga la pianul unde interpretează versurile hit-urilor sale, precum și selecții din Great American Songbook (alt semn al lansării volumului doi din Cheek to Cheek?). 23 de date ale spectacolului ENIGMA au fost anunțate până în noiembrie 2019, cu patru date Jazz & Piano printre ele.

“Abia aștept să împărtășesc ENIGMA cu toți fanii mei și cu Las Vegas”, a spus artista într-o declarație. “Creăm un spectacol diferit de orice am făcut înainte. Va fi o sărbătoare a tot ceea ce este unic și diferit în interiorul nostru. Provocările pot fi depășite cu creativitate și curaj, care se dezvoltă în adversitate, dragoste și muzică “.

Biletele vor avea un pret relativ accesibil de 77,90 dolari (ați văzut prețurile pentru alte spectacole din Las Vegas?). Bilete pentru publicul larg vor fi puse în vânzare  luni, 13 august. Obțineți mai multe detalii pe gagavegas.com și vedeți toate datele de rezidență ale lui Lady Gaga mai jos.

LADY GAGA ENIGMA

28, 30 și 31 decembrie

17, 19, 24, 26 și 31 ianuarie

2 februarie

30 mai

1, 6, 8, 12 și 14 iunie

17, 19, 23, 25 și 31 octombrie

2, 6 și 8 noiembrie

LADY GAGA JAZZ & PIANO 

20 ianuarie

3 februarie

2, 9 iunie

Lasă un comentariu