Glam News Magazine

O colaborare pe care o putem încadra de la interesant la uimitor îi aduce împreună pe binecunoscutul brand în streetwear KITH și gigantul în beauty Estée Lauder, prin care KITH își face intrarea în domeniul înfrumusețării.

Gama de produse pentru îngrijirea pielii recent lansată în urma acestui parteneriat conține 5 produse: masca de curățare Perfectly Clean Multi-Action Foam Cleanser/Purifying Mask, Micro Essence Aquatictical Mist, crema Revitalizing Supreme + Global Anti-Aging Cell Power Creme, un balsam pentru buze și serul cel mai bine vândut al mărcii, Advanced Night Repair. Ele sunt ambalate într-o geantă cosmetică personalizată. O oglindă de dimensiuni de călătorie este de asemenea inclusă pentru a completa oferta.

Folosind motto-ul KITH – Just Us –  colecția limitată sărbărorește puterea frumuseții naturale a fiecărei femei, cu o selecție de produse care oferă un regim complet de îngrijire a pielii pentru a crea o piele frumoasă, strălucitoare și impecabilă, în acord cu viziunea lui Estée Lauder. “O femeie care a fost înaintea timpului ei în toate privințele, Estée Lauder a doborât toate regulile în lumea frumuseții. Determinată, creativă și curajoasă, ea a văzut viitorul frumuseții mult înainte ca alții să îndrăznească să-l imagineze. Fondatorul Kith, Ronnie Fieg, se lasă inspirat de Estée Lauder și de locul reciproc de origine din Queens, NY, de spiritul său antreprenorial și de gândirea ei disruptivă”, scrie într-un comunicat de presă.

Colaborarea între KITH și Estée Lauder vine după o serie de parteneriate de vârf pe care KITH le-a înfăptuit în ultimele luni, de la Versace la Net-a-porter, în timp ce fondatorul Ronnie Fieg continuă să extindă vizibilitatea și estetica brandului în fața consumatorilor.

Pentru a marca acest parteneriat, KITH a transformat cel de-al treilea etaj al companiei emblematice Soho, pentru a replica biroul lui Estée Lauder, de la tapet la matrița coroanei. Clienții pot vizita spațiul imersiv și pot primi un portret gratuit realizat de către aprecitul fotograful Philippe Salomon, la cumpărare.

Colecția KITH x Estée Lauder costă 145$ și poate fi achiziționată din locațiile KITH, precum și online.

Lasă un comentariu