Glam News Magazine

Petrecând mai mult timp acasă în ultima, fie că am lucrat, fie că pur și simplu doar am stat, am făcut tot ce am putut pentru ca locul să fie confortabil. Am cumpărat veioze, plante și fel de fel de decorațiuni kitschoase asortate doar pentru a mă simți acasă, în timp ce sunt… acasă.

Un alt lucru pe care eu și mulți alții par să ne concentrăm în acest moment este parfumul pentru casă și înțeleg de ce. Eu cel puțin, mereu mă gândesc să-mi parfumez casa. Este accesoriul care completează totul și oferă un fundal olfactiv care stabilește tonul și atmosfera pentru spațiu. Dacă dorești ca o cameră să fie caldă și confortabilă, unele lumânări emană un sentiment delicios de confortabil. Dacă vrei mai multă prospețime, ghici ce? Există o mulțime de lumânări și pentru asta! Lumânările parfumate sunt bombe cu parfum, versatile și portabile, care schimbă spiritul unui spațiu în câteva secunde. Acestea pot fi schimbate atât de des pe cât se schimbă și starea de spirit și reușesc întotdeauna să facă un spațiu să se simtă cu adevărat „acasă”.

În aceast articol, am ales trei lumânări parfumate care aduc ceva diferit. Fiecare se potrivește în majoritatea încăperilor, așa că unde dorești să le pui este în totalitate la latitudinea ta, dar toate trei emană un parfum unic care va stabili un ton diferit în casa ta.

1. L’Occitane Source D’Harmonie Harmony

L'Occitane Source D'Harmonie Harmony

Acum, când îți spun că această lumânare este verde, s-ar putea să nu crezi că sună deosebit de confortabil, dar crede-mă, este. Source D’Harmonie este echivalentul lumânării de mers pe jos desculț printr-o pădure de pin. Căldura soarelui energizează acele de pin sub picioare, iar note aromate de cimbru și ienupăr cu un ton ușor de eucalipt, iasomie și fructe de pădure proaspete te relaxează complet. Lumânarea Source D’Harmonie este caldă, liniștită și confortabilă. După o zi lungă, te va face să te simți la fel de relaxat ca și cum te-ai scufunda în fotoliul preferat. Ce ar putea fi mai frumos decât atât?

2. Acqua di Parma Buongiorno

Acqua di Parma Buongiorno

În italiană, Buongiorno înseamnă „bună dimineața”, iar această lumânare încântătoare oferă parfumul perfect pentru a te trezi dimineața. Dar înainte să ajungem la miros, putem să vorbim te rog despre borcanul de sticlă ce are acea nuanță perfectă de galben Acqua di Parma? Sincer, este un obiect decorativ superb pentru casă. Oricum, suntem aici pentru a vorbi despre miros și ce oferă lumânarea Buongiorno. Miroase a iarbă proaspăt tăiată și a rufe uscate la soare, cu note de lămâie, mentă, lavandă și mosc. Buongiorno oferă un miros proaspăt și fructat, fluturând ușor pe o adiere blândă. Este un parfum care se potrivește perfect în orice cameră, indiferent dacă acesta este dormitorul, bucătăria sau baia.

3. Annick Goutal Un Jardin Aromatique

Annick Goutal Un Jardin Aromatique

Un Jardin Aromatique aduce un omagiu grădinilor romantice Ninfa Meo din Roma. Este un parfum bazat în jurul aromei complexe a smochinului, care miroase a verde și este suculentă, lăptoasă și lemnoasă în același timp. Florile delicate împreună cu menta verde oferă o senzație atât de naturală, încât indiferent în ce cameră în care se află te transportă direct în mijlocul unei grădini luxuriante, debordante. Este ciudat să spunem că un parfum pentru casă se simte magic, dar Un Jardin Aromatique o face – are o vioiciune care vorbește despre locuri fermecate și ființe mitice. Ți-aș recomanda să o folosești în perioada verii. Ai putea chiar să uiți unde ești preț de o secundă și să-ți imaginezi că te plimbi prin Ninfa Meo.

Lasă un comentariu