Glam News Magazine

Cei care doresc o altă viziune în design vestimentar față de cele a consacratelor case de modă, au la dispoziție o multitudine de branduri mai mici, pe care să le urmărească pentru a modifica sau completa stilul personal. Vă propunem mai jos 10 dintre acestea, care se anunță promițătoare pentru anul în curs.

Chakshyn

branduri haine

Această marcă ucrainiană înfloritoare, condusă de Dima Chayun și Anton Yakshyn, este una de urmărit. De la colecția uimitoare de bijuterii cu perle până la hainele cu note masculine, piesele lui Chakshyn sunt un suflu de aer proaspăt într-o lume dominată de tendințele Instagram.

Bande Noir

branduri haine

Cu o singură colecție lansată, Bande Noir promite deja. Sub direcția creatoare a fostului editor și stilist Mayte Allende, marca produce articole inspirate anii ’80 și ’90, cu detalii neașteptate și definite prin feminitate.

Orseund Iris

branduri haine
Probabil că ați remarcat deja mătasea foarte râvnită a acestui brand din New York. Oferind o gamă de piese fără vârstă, design-ul lui Orseund Iris a devenit rapid un favorit pentru aproape orice fată în căutarea unor elemente esențiale pentru garderobă. Asteptați-vă să vedeți mai multe bluze must-have ale brandului.

16Arlington

branduri haine

Acest brand recent lansat în Marea Britanie este deja un favorit pe covorul roșu. După imbrăcarea mai multor participanți la 2018 British Fashion Awards (printre care Jourdan Dunn, Adut Akech și Edie Campbell), este foarte posibil ca aceasta să devină căutat atât pentru ținute de eveniment, cât și de zi.

Arjé

branduri haine

Brandul Arjé a fost creat în 2016 de către șoții Bessie Afnaim Corral și Oliver Corral și oferă atât îmbrăcăminte pentru femei, cât și pentru bărbați. Lansează trei colecții pe an, fiecare dintre ele fiind disponibile pentru cumpărături la două săptămâni de la debutul lor. Cu piese esențiale pentru fiecare garderobă, Arjé stârnește mai mult interes pe an ce trece.

Rotate

branduri haine

Cu rochii în stilul anilor ‘80 și siluete îndrăznețe, nu este deloc surprinzător faptul că acest brand din Copenhaga devine rapid un favorit. Lansată de Jeanette Madsen și Thora Valdimars, casa de modă Rotate și-a făcut debutul în toamna anului 2018, dar rochiile sale au cucerit deja social media.

Kalmanovich

branduri haine

Designerul Julia Kalmanovich se concentrează pe furnizarea de îmbrăcăminte distinctă, elegantă, pentru femei. Cu sediul la Moscova și New York, casa de modă oferă piese pret-a-porter pentru zi sau pentru seară.

Les Rêveries

branduri haine

Acest brand este garantat să devină un favorit pe scena stilului stradal. Rochii sale romantice, florale, sunt ușor de accsorizat, ceea ce le face și mai mult de dorit în garderobă.

Pyer Moss

branduri haine

Acest brand a fost lansat în 2013 de către designerul Kerby Jean-Raymond, dar anul acesta se estimează că va avea o creștere importantă, după ce anul trecut a primit premiul CFDA Fashion Fund prize în valoare de 400.000$. Brandul a atras atenția celor din industria modei în luna septembrie, cu prezentarea din cadrul  New York Fashion Week, care a sărbătorit cultura neagră.

Tach Clothing

branduri haine

De la bluze vintage până la cele mai tari jachete, există multe articole pe care le puteți adăuga în dulap. de la acest brand în creștere. Proiectat și fabricat manual în Uruguay, Tach este în prezent un secret nedescoperit printre iubitorii de modă, dar nu pentru mult timp.

 

foto: Pinterest

 

Lasă un comentariu