Glam News Magazine

Nominalizată la Grammy, cântăreața și compozitoarea britanică Jorja Smith, ce a luat cu asalt topurile în 2018 cu albumul ei de debut, continuă să sporească în faimă și se apropie acum de lumea cosmeticelor. Ea a primit rolul de ambasador Dior Makeup, alăturându-se astfel ambasadorilor Dior Beauty, Cara Delevingne și Bella Hadid.

Noua ambasadoare în vârstă de 21 de ani a anunțat entuziasmată știrea pe Instagram: “Micuța J de 14 ani nu s-a gândit niciodată la acest lucru în timp ce fura mascara mamei din geantă. Este o asemenea onoare de a lua parte la proiectele acestei case incredibile.”, a scris ea pentru cele peste 2 milioane de foloweri.

Referindu-se la noul titlu fabulos al lui Smith, Dior a anunțat: “Această colaborare este o oportunitate pentru tânăra reprezentantă a soul-ului britanic, cu vocea ei catifelată și versuri puternice, de a experimenta lumea creativă intensă și multiplă a lui Dior Makeup. Smith va aduce o frumusețe elegantă și o prospețime modernă pentru proiectele editoriale și digitale unice, în parteneriat cu Peter Philips, director creativ și de imagine pentru Dior Makeup”.

Totuși aceasta nu este prima dată când artista și casa de modă au colaborat. Anul trecut, Jorja Smith a performat la Guggenheim International Gala pre-party în New York. Într-o declarație ulterioară pentru Vogue, Maria Grazia Chiuri, designer și director creativ Dior, a spus despre Smith: “Jorja reprezintă ideea mea despre femeia Dior, pentru că este tânără, se concentrează incredibil asupra scopurilor ei și nu se teme să-și lase vocea să fie auzită”. Sentimentele au fost reciproce: “Dior a fost întotdeauna un brand pe care l-am iubit, este într-adevăr în acord cu ceea ce tinerii își doresc în momentul de față, atât în​ ceea ce privește moda, cât și frumusețea.”

Jorja Smith a apărut mai întâi pe YouTube la vârsta de 15 ani, apoi a debutat cu primul său single, “Blue Lights”. Ea a intrat cu adevărat în atenția publicului în 2016, când Drake i-a numit piesa “Where did I Go?” melodia sa preferată de atunci. Au urmat colaborări cu artiști precum Kali Uchis, Stormzy și Kendrick Lamar, alături de care a compus piesa “I Am” pentru coloana sonoră a “Black Panther”. În iunie 2018 a lansat primul album “Lost & Found”.

Lasă un comentariu