Glam News Magazine

Pe măsură ce nopțile se scurtează și ne bucurăm de dimineți mai strălucitoare, mă gândesc că avem nevoie de un parfum complementar pentru a sărbători începutul primăverii , chiar dacă este un început plin de zăpadă! Asta nu înseamnă că trebuie să renunțăm complet la parfumuri arăbești, însă le putem combina cu note mai calde și mai confortabile.

Pe măsură ce soarele strălucitor al primăverii ne încălzește lent dar sigur, iar serile începem să le petrecem socializând, nu credeți că ar trebui să ne îmbogățim colecția de cocktail-uri parfumate pentru a completa o garderobă colorată de primăvară? Sezonul fluturilor este pregătit să înflorească pe deplin în ceva spectaculos. Primăvara oficial este aici și este momentul perfect pentru a intra pe NOTINO și a vă găsi un parfum nou și proaspăt. Așadar am decis să vă sar în ajutor și să vă prezint 3  parfumuri pentru primăvară perfecte pentru acest sezon!

1. Amouage Honour

Un floral alb este un parfum realizat predominant din flori albe precum tuberoza, gardenia, iasomia și multe altele. Poate exista ca o odă pentru o singură floare sau un buchet, iar multe dintre cele mai iconice parfumuri florale din lume sunt florale albe. Dar de ce flori albe? Ce este atât de special la aceste flori nepretențioase? Ei bine, acolo unde trandafirii, lalelele și gălbenele au toate luxul culorii pentru a atrage, florile albe nu și, prin urmare, trebuie să se bazeze pe un alt truc: parfumul lor. Ceea ce le lipsește în strălucirea culorii compensează prin mirosul lor, oferind arome amețitoare, narcotice, care captivează și îmbie.

Un exemplu excelent de floral alb îmbătător este Honor Woman de la Amouage. Inspirat de povestea tragică a lui Madame Butterfly, Honor Woman este un amestec răcoritor de petale albe cerate (iasomie, tuberoză, gardenie), amplificate de suculența frunzelor de rubarbă, chihlimbar și piele.

2. Juliette has a gun Vanilla Vibes

Dacă esți obsedat de vară și vrei sa îi simți aroma tot timpul anului, atunci cred că Juliette has a gun Vanilla Vibes este pentru tine. Fiind bogat și opulent, Vanilla Vibes evocă pielea scăldată în razele soarelui, intensificând fațetele sării și a lemnului de santal pentru a crea un parfum sexy, plin de vanilie lăptoasă. Este un parfum care îți mângâie simțurile și aduce un strop de vară în viața ta chiar dacă mai sunt câteva luni până atunci . Este literalmente cel mai bun accesoriu al primăverii și unul pe care vei regreta să nu-l folosești de la primele raze ale soarelului, te asigur.

3. Escentric Molecules Escentric 02

Escentric Molecules Escentric 02 este mai mult o revelație decât un parfum. Mirosul este unul de Ambroxan pur. Odată cu primul spray, Molecule 02 dă impresia unei ape curate dintr-o piscină, dar aceasta senzație dispare rapid. Molecule 02 nu se poartă ca un parfum tradițional, deoarece nu este un parfum tradițional – este un material singular diluat în alcool, astfel încât se comportă diferit pe piele. Nu urmărește traiectoria de vârf, mijloc și bază, ci în schimb parcurge o cale liniară, dispărând și reapărând pe parcursul zilei. De asemenea, se plimbă deasupra pielii și miroase într-adevăr total diferit de orice alt parfum.

Lasă un comentariu