Glam News Magazine

Se știe! Încălțămintea e pe primul loc și nimic nu o poate detrona. Dar și gențile ocupă un loc important în viața, pardon, dulapul unei femei (de fapt vreau să rețineți “viața unei femei”, dar mă gândesc și la bărbații mai sensibil care citesc și am corectat cu varianta “dulapul unei femei”). Oricum ar fi, indubitabil sunt importante, drept pentru care modul de organizare și în special depozitarea genților poate pune probleme, opțiunile fiind destul de limitate. Dar chiar și cu lipsa spațiului cu care ne confruntăm de obicei, există soluții pentru a face loc genților în viața, pardon, dulapul unei femei.

Opţiunile pentru depozitarea genţilor ar fi împărţite în două categorii: în interiorul dulapurilor/dressingurilor sau în exterior, pe rafturi fixe sau mobile. Am exclus varianta cu agăţatul în diverse cuiere, pentru că, deşi este o soluţie practică, nu arată deloc elegant şi nu vi-o recomand.

Varianta cu depozitarea genţilor în interiorul dulapurilor diminuează acţiunea agenţilor externi precum praful şi mirosurile, care afectează materialele din care sunt realizate genţile. Le puteţi sorta pe categorii, dar păstraţi-le accesibile pe cale pe care le purtaţi mai des.

Rafturile deschise reprezintă o soluţie modernă pentru organizarea şi depozitarea genţilor. Avantaj: genţile sunt mai la îndemână decât într-un dulap. Dezavantaj: sunt expuse, ceea ce poate incomoda, pentru că trebuie zilnic ordonate/sterse de praf. Dar trebuie să recunoaşteţi că arată bine. Puteţi adăuga şi alte accesorii sau obiecte decorative.

Cât priveşte organizarea lor, alegerea ţine în primul rând de spaţiul pe care îl aveţi la dispoziţie. Dacă dulapul este închis, pretenţiile scad, este de înţeles. Dar dacă dulapul este deschis, pentru estetica încăperii, optaţi pentru aranjarea genţilor şi poşetelor cât mai aspectuos, chiar dacă asta înseamnă să le umpleţi cu hârtii sau tricouri.

Genţile merită un loc a lor, dar dacă nu vi-l permiteţi împărţiţi spaţiul pentru pantofi, garderobă sau accesorii. Indifernt unde le depozitaţi, nu uitaţi să le acordaţi atenţia necesară ca să se păstreze în cele mai bune condiţii.

 

Foto: Pinterest

Un comentariu

Lasă un comentariu