Glam News Magazine

Actrița în vârstă de 30 de ani și-a dus mai departe colaborarea cu YSL Beauty, al cărui ambasador este din 2017, cu o colecție de rujuri, în șase nuanțe, trei nude și trei roșii, create folosind formula clasică Rouge Pur Couture de la YSL. „Rouge Pur Couture este unul dintre produsele mele preferate. Textura este atât de frumoasă. Nu se usucă prea tare și nu este prea strălucitor. Este perfect”, spune Kravitz mulțumită. Cât despre alegerea culorilor, „am început cu ceva cu adevărat clasic și simplu, ceea ce mă reprezintă”, explică actrița. „Este minunat să ai culori cu adevărat simple pe care să le poți purta la ținute nebune, la un machiaj al ochilor nebun, motiv pentru care am rămas la nuanțe de nude și roșu pentru această colecție. Sper să ajute femeile să se simtă mai încrezătoare.”

View this post on Instagram

@YSLBEAUTY #YSLBEAUTYXZOECOLLECTION …comin soon ?

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

Zoe a dorit să personalizeze și mai mult rujurile pe care le-a creat, dându-le denumiri inspirate de membrii ai familiei, aducând astfel și recunoștință femeilor din jurul ei, despre care spune că au avut o influență imensă în formarea sa. Arlene’s Nude, un neutru de culoare mov – și prima nuanță disponibilă pentru cumpărare – poartă numele bunicii sale. Lale’s Red, numit după o poreclă a mamei sale, este un roșu întunecat, cu un finisaj satinat mai strălucitor. Wolf’s Red este nuanța inspirată de fratele ei. “Înseamnă pentru mine ceva când aud acele cuvinte”, a explicat ea, adăugând că mai sunt multe persoane apropiate ei pentru care să continue colecția cu noi nuanțe. Aparte este povestea uneia dintre nuanțele de roșu, ‘Scouts Red’, după numele câinelui ei iubit. “Scout nu are nevoie de ruj. Dar toți ne vom dori să fim atât de fabuloși ca Scout”, crede ea.

Cele șase rujuri costă 38 de dolari fiecare și pot fi comandate pe site-ul YSL Beauté, unde sunt dezvăluite zilnic nuanță cu nuanță până pe 25 august.

Lasă un comentariu