Glam News Magazine

Violeta este un pic cam greu de vândut în parfumerie. Nota are un simț vintage – o atmosferă pe care mulți o vor numi învechită. Atât de mulți oameni se îndepărtează de parfumurile cu violetă, poate din cauza faptului că nu sunt suficient de îndrăzneți să poarte ceva atât de special și distinct. Violeta are o frumusețe deosebită și nu există niciun motiv să ne ferim de ea. Violetele pot fi în parfumuri clasice frumos condimentate sau chiar în parfumuri puternice sau dark – ele pot fi folosite în orice fel de parfum. În acest articol, vă voi prezenta patru violete frumoase, care vă vor face să vă apropiați de notă cu o nouă perspectivă. Acestea sunt ultra violetele mele!

Violete fresh – Goutal La Violette Apă de Toaletă

La Violette este ceea ce aș numi un parfum violet soft – oferă un parfum tradițional într-un mod ușor de purtat și accesibil. La fel ca toate parfumurile create de Annick Goutal, La Violette este un parfum foarte franțuzesc, amestecând un acord dulce de violetă cu note delicate de trandafiri. La Violette îți aduce în minte o imprimare floristică complexă, unde florile violete se intersectează cu trandafiri roșii. Acesta este un violet pe care îl vei mirosi şi te vei întreba “este un trandafir sau este violetă?”. Răspunsul este că este un floral glorios calm și proaspăt care vă va face să vă gândiți la violete într-un mod cu totul nou.

Violete condimentate – GUERLAIN Apres L’Ondee Apă de Toaletă

GUERLAIN nu este străin față de violete – de fapt, un număr de clasici le folosește ca o temă centrală. Apres L’Ondee, cu toate acestea, este cel mai neobișnuit. Un eseu în mirodenii, iris și violetă, această ploaie recreează mirosul pământului răcoros și moale, după o ploaie torențială. Ea are un caracter vintage, pudrat, dar și un caracter neconventional care evocă imaginea unei pâini dulci, condimentate și proaspăt scoasă din cuptor. Violeta aduce o dulceață ciudată acestui parfum foarte neobișnuit și totuși frumos.

O explozie de violete – GUERLAIN Insolence Apă de Toaletă

Dacă doriți violete și vreau să spun VIOLETE – violete cu “V” mare, livrate cu putere atomică, atunci aveți nevoie de Insolence EDT în viața voastră. Acesta este un parfum cu violete care nu are nici o rușine, nici o constrângere și nici nu-i pasă despre ce gândesc alții. Se aseamănă cu parfumurile clasice precum L’Heure Bleue și Apres L’Ondee, oferindu-le o notă mai modernă. Insolence este, în esență, o explozie de fructe de pădure vibrante, țesute într-un nor de pulbere de iris peste un pat de vanilie. Violetă vine sub forma unei note șocant de puternică. Este un parfum frumos, teribil, da, dar totuşi absolut de frumos.

Violeta deghizată – Miller Harris Violet Ida Apă de Parfum

Inspirat de Ida Arnold, personajul romanului iconic Brighton Rock al lui Graham Greene, Violet Ida povestește despre strălucirea anilor 1930, făcând aluzie la imaginea unui personaj care purta violete în păr. Violet Ida este un parfum plin de iris care contrastează două texturi mai soft: ambră și semințe de morcov. Rezultatul este un parfum confortabil, plin de farmec, cu un caracter foarte primitor și reconfortant. În ceea ce privește violetele? Ei bine, pot fi găsite pe sticla superbă, violet.

Lasă un comentariu