Glam News Magazine

Părul tuturor a avut desigur de suferit din cauza stării instaurate de COVID-19, care a închis și saloanele de coafură. Acestea vor fi luate cu asalt când se vor ridica restricțiile, așa că ar fi bine să-ți asiguri un loc pe lista de așteptare a coaforului sau coafezei tale. Și pentru că simți cu siguranță nevoia de o schimbare de look, ai putea încerca una dintre următoarele culori de păr în trend anul acesta.

Blond spic de grâu

Blake Lively este blondă de ani buni. Doar nuanțele și le mai schimbă. Mai sus avem blond spic de grâu, o nuanță neutră, cu un indiciu de căldură. Este luminoasă ca o zi de vară.

Șaten roșcat

Este o nuanță care oferă culoare, dar îți oferă totuși un look natural. Iar partea grozavă este că poate fi ușor întreținută folosind un șampon și balsam colorant.

Trufe de ciocolată

culori de păr 2020

Uită-te cu atenție (sau fă zoom) și vei vedea că părul lui Priyanka Chopra are două nuanțe de castaniu. Se numește „Trufe de ciocolată” și combină tonuri calde și reci. Acest lucru funcționează perfect pe Priyanka, deoarece îi completează tonul mai cald al pielii și îi scoate în evidență culoarea ochilor. Astfel că dacă ești în căutarea unei schimbări în acest an, aceasta poate fi soluția.

Gri fumuriu

Poți alege un gri fumuriu clasic sau o nuanță mai închisă, așa cum a făcut modelul Jourdan Dunn pentru Gala Met 2016. Era cu adevărat înainte de timpul ei. Deși aceasta este o perucă, dacă ai părul închis și intenționezi să faci o schimbare, poți scăpa astfel de grija întreținerii, deoarece rădăcinile sunt aproape de culoarea ta naturală.

Brunet clasic

culori de păr

Părul brunet și castaniu închis sunt culori de păr clasice care au revenit în trend anul acesta. Părul brunet are o strălucire aparte, după cum se poate observa în șuvițele lucioase ale lui Constance Wu.

Lasă un comentariu