Glam News Magazine

Ocazie de neratat pentru practicanții artelor marțiale mixte (MMA) și a sporturilor de contact! Sensei Staicu M. Viorel redeschide Club Sportiv AGER care a dat campioni în competiții de MMA, BJJ și Grappling, cu un stagiu de pregătire sportivă deschis tuturor doritorilor de performanță în MMA din țară.

Staicu M. Viorel, în Dojo-ul personal

 

Staicu M. Viorel, fondator-manager “AGER”, va împărtăși din cunoștințele acumulate de-a lungul anilor, ca sportiv și antrenor. Amintim că este gradat în 5 arte marțiale, campion si medaliat în 9 arte marțiale (de patru ori campion neînvins în competițiile de MMA la care a participat). În perioada 2005-2015 a pregătit sportivi care au ajuns în vârful competițiilor de MMA amatori si profesionisti, BJJ, GRAPPLING, sportivi care au demonstrat pe tatami, pe ring și în cușcă valoarea “Tematicii AGER”.

“Sensei poate scoate campioni din oricine şi din orice.”  – Sebastian Costache, multiplu campion.

“Antrenorul meu mi-a schimbat viaţa. Eu am fost pentru el o piatră luată dintr-un râu şi el m-a transformat într-un diamant.” –Constantin Rădoi, multiplu campion.

Din anul 2012 a început să pună bazele Școlii AGER Dojo (școală privată de dezvoltare personală prin arte marțiale), care în prezent are șase clase diferite de elevi cu vârste cuprinse între 6 ani și 68 de ani. În anul 2014 creează proiectul educaţional INSTIGARE LA SĂNĂTATE, care a avut ca beneficiari peste 10.000 de persoane și care în 2019 a devenit un curs inedit, avizat de ORDA – Oficiul Român pentru Drepturile de Autor.

“Fenomenul” Staicu M. Viorel continuă ascensiunea prin redeschiderea activității Clubului Sportiv AGER, cu care a plecat la drum în anul 2005, prin organizarea unui stagiu de pregătire sportivă specific MMA-ului de amatori și profesioniști, la complexul sportiv de la Budeasa, pe 6-7 decembrie 2019.

“AGER este foarte pretențios. AGER nu antrenează pe oricine. AGER vrea totul sau nimic. Dacă nu ești hotărât să sacrifici ce este de sacrificat pentru a deveni campion, mai bine nu face pasul. Nu oricine suporta viata austera a sportivului de performanta si bineinteles durerea fizica si mentala a antrenamentelor foarte grele si dificile. Medalii găsești pe toate drumurile, campioni mai rar…” – Staicu M. Viorel

Staicu M. Viorel, la cușca MMA, alături de sportivi

Programul evenimentului conține stagiu de pregătire MMA sportiv, un seminar “Mereu Învingător” și meciuri amicale și este deschis tuturor persoanelor +14 ani care doresc să descopere si să aprofundeze  cat mai multe din tainele MMA-ului.

Taxa de participare este de 450 de lei, fiind incluse cheltuielile de cazare și masă. Înscrierile se fac până la data de 02.12.2019, la numărul de telefon: 0766 50 53 07.

Lasă un comentariu