Glam News Magazine

Organizarea produselor și accesoriilor de makeup este mai grea decât pare. Mai ales pentru pasionatele de beauty care dețin mai mult de 18 tipuri de perii de machiaj. În aceste condiții sortarea produselor și organizarea lor eficientă este foarte importantă. Nu ai vrea să pierzi timp pentru a găsi produsul necesar, în special că timpul este și așa limitat.
Dacă nu ai spațiu pentru o masă de makeup ideală precum:

…ai putea să te inspiri din ideile de mai jos.

1. Rafturi pentru organizarea produselor și accesoriilor de makeup

Dacă nu ai unde să te desfășori pe orizontală, mergi pe verticală. Așează produsele și accesoriile de makeup pe rafturi în dormitor sau în baie, unde obișnuiești să te machiezi. Încearcă să păstrezi o ordine pe categorii de produse, astfel încât să-ți fie ușor accesibile.

2. Organizatoare acrilice

Păstrarea produselor și accesoriilor de machiaj într-un organizator acrilic este un mod excelent de a eficientiza un spațiu mic cu bani puțini. Există mai multe stiluri de organizatoare acrilice pe care le puteți achiziționa cu doar câteva zeci de lei. De ce „excelent”? Au atât de multe compartimente diferite: pentru mascara, dermatograf, fond de ten, perii etc. Și se curăță foarte simplu.

3. Organizatoare cosmetice rotative

Organizatoarele rotative sunt un fel de next level pentru organizatoare acrilice. Faptul că se rotesc 360° face ca orice produs astfel depozitat să fie mai accesibil cu o simplă mișcare de deget, iar totul să pară o joacă de copii.

4. Coșuri suprapuse

Dacă ai multe produse de makeup, un organizator nu te va putea ajuta. Cosurile suprapuse reprezintă o soluție care îți permite să ai la îndemână produsele de makeup dorite fără a folosi mult spațiu. Ai nevoie de separatoare pentru a păstra totul în ordine.

5. Plăci magnetice pentru organizarea produselor și accesoriilor de makeup

Lipsa de spațiu poate fi combătută și prin amenarea unei placi magnetice pentru produsele de machiaj. Poți cumpăra o placă magnetică sau face una! Apoi, lipește magneți mici pe toate produsele de makeup pentru a le lipi pe placă.

6. Suporturi pentru pensule

Simple sau cu mesaje, goale sau umplute cu materiale care să fixeze pensulele,aceste suporturi au puterea să-ți îmbunătățească nu numai organizarea accesoriilor de makeup, dar și designul interior. Și trebuie să recunoști că unele dintre variantele propuse mai sus au puterea de a aduce zâmbetul pe buze și a-ți îmbunătăți chiar ziua.

7. Genți makeup și suporturi textile

Gândite pentru femeile care călătoresc mai mult, gențile makeup sunt o soluție și dacă stai acasă și dorești să ai produsele de machiaj compacte. Special pentru pensule poți opta pentru un suport textil. Ambele propuneri ocupă puțin spațiu și îți permite să te machiezi în orice cameră din casă, la birou sau în vacanță.

8. Borcane

Ultima propunere este și cea mai accesibilă. Dacă nu dispui de un buget pentru organizarea produselor și accesoriilor de makeup, poti recurge la un proiect DIY folosind borcanele pe care le ai în casă. Cu imaginație, puțină îndemânare și minim de materiale, poți crea suporturile care să se integreze perfect în stilul de design interior. Efectul va fi grozav.

Lasă un comentariu