Glam News Magazine

Raluca Leașu este încă o dovadă că pasiunea adevărată dă naștere la artă. Creațiile sale, diferite accesorii din piele, sunt atât de minunate că aproape le uiți utilitatea. Ele sunt genți, rucsacuri, portofele, curele , dar personalizate la rang de artă pentru posesorii lor. “Lucrul cu pielea are la bază firea mea creativă. Tot timpul am cochetat cu creația, de orice fel, de la pictură, sculptură, croitorie, până acum, la lucrul în piele. Bineînțeles, tot ce am făcut m-a ajutat în primul rând să-mi dezvolt creativitatea, să am o altă percepție asupra a ceea ce ma înconjoară, forme, culori, texturi, să văd dincolo de banal sau cotidian, din care ma și inspir pentru tot ce fac creativ. Și bineînțeles omul ma inspiră cel mai mult”, mărturisește tânăra care personalizează fiecare obiect creat în funcție de cerințele și preferințele clienților. Iar rezultatul este un accesoriu unicat, realizat manual cu o măiestrie de admirat.

accesorii din piele

Raluca are 33 de ani, este din Dâmbovița și ca profesie este restaurator pictură murală. Lucrul cu piele a început ca un hobby, dar feedback-ul primit a determiant-o să-și ducă pasiunea mai departe. “Lucrez de plăcerea lucrului, în măsura timpului liber pe care îl am. Bineînțeles că mi-aș dori ca în viitor să mă ocup exclusiv cu această activitate. Îmi place ceea ce fac, mă relaxează, mă binedispune, iar feed-back-ul clienților este cel care îmi alimentează constant toate acestea. Când cineva îți spune că i-ai depășit cu mult așteptările, acesta nu-i puțin lucru”.

Mizează pe originalitate, dar  semnătura proprie constă în folosirea culorilor. “Îmi place să lucrez colorat. Pe cât se poate, mă folosesc de ațe colorate pentru cusături sau broderii” explică Raluca. Ea dorește să-și dezvolte creativitatea si să extindă gama de produse. “Sincer, aș vrea să realizez cam tot ce se poate realiza din piele și se pot realiza multe. Eu momentan sunt la stadiul de începător, mă limitez la genți, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, portofele, rucsacuri, iar la toate acestea încerc să le dau o notă de originalitate, puțina culoare, utilitate”, spune tânăra.

În funcție de modelul pe care îl realizează, timpul de lucru variază de la o zi pentru un portofel, până la o săptămână pentru un rucsac, de exemplu. “Cel mai mult din timp îmi ia ideea, adică modelul ce urmează să-l realizez” ne împărtășește cu modestie Raluca. Creațiile sale pot fi văzute pe pagina de facebook Piele pe bățdenumire ce provine de la materialele folosite.

accesorii din piele

Lasă un comentariu