Glam News Magazine

Ai muncit un an întreg și vrei să îl închei în stil mare. Așa gândesc cei mai mulți oameni. Ceea ce nu este cazul meu. Să fiu ca ceilalți mi se pare cel puțin plictisitor. Eu consider că merit să mă bucur de viață și să investesc în mine. Vreau să închei anul în stil mare pentru că îmi place să mă răsfăț cu stil. Astfel că destinația pentru Revenion a venit de la sine: Dubai, fiindcă niciun Revelion nu poate fi mai grandios decât în acest oraș al opulenței. Și vă enumăr numai câteva argumente incontestabile

Spectacole de artificii ca nicăieri în lume

Focurile de artificii de la Dubai, de la cumpăna dintre ani, este un spectacol uimitor, de văzut pe ziu măcar o dată în viață. Te fac să te minunezi ca un copil. Una dintre cele mai populare locații pentru focurile de artificii din Dubai e Burj Khalifa. Pe măsură ce se apropie miezul nopții, cea mai înaltă clădire din lume prezintă unele dintre cele mai uimitoare focuri de artificii pe care nu ai cum să nu-ți dorești să le vezi. Pentru a obține o vedere bună, trebuie ajuns devreme ca să obții un loc bun. Alte locuri bune pentru artificii de Anul Nou în Dubai sunt Atlantis Hotel și Burj Al Arab.

Petreceri extravagante

Una dintre cele mai bune modalități de a te bucura de aceste focuri de artificii este de a merge la petrecerile organizate în hoteluri. Focurile de artificii se văd cel mai bine de la o petrecere. Iar Dubaiul oferă petreceri de neuitat de Anul Nou, disponibile în fiecare colț al orașului. Fie ca este vorba de iahturi, cluburi, restaurante, acoperișuri sau chiar plaje, atunci când vine vorba de petreceri de Anul Nou în Dubai ieși câștigător. Majoritatea acestor petreceri oferă divertisment live cu celebrități din întreaga lume, muzică de petrecere și mâncăruri delicioase pregătite de bucătari-șefi de la Michelin. Așadar ieși câștigător pe toate planurile, Câteva dintre cele mai populare petreceri de Anul Nou se desfășoară la Caballi Club, Barasati, Zero Gravity, Nikki Beach, Bahri Bar, Nasimi Beach etc. Cele mai multe dintre aceste locuri sunt ideale pentru vizionarea unor focuri de artificii impresionante.

Obiective turistice unice în lume

În afară de hotelurile amintite mai sus, a căror prestanță a făcut înconjurul lumii, Dubaiul mai are câteba obiective turistice pe care trebuie să le bifez. De exemplu Fantana din Dubai care propulsează apa până la 150 de metri înălțime. Fiecare jet de apăD este colorat și iluminat și se mișcă în funcție de temele muzicale. Zilnic au loc două spectacole, după-masa (la orele 13.00 și 13:30), exceptand zilele de vineri (când programul lor este de la 13:30 până la 14.00). De asemenea Dubai Aquarium & Underwater Zoo este un obiectiv pe listă. Aici pot fi văzute foarte multe specii de vietati subacvatice, dar și pinguini, crocodili, rechini, delfini și pesti colorați.

Mâncarea

Nu merg în Dubai să mănânc la fast-food, când aici sunt restaurante cu unii dintre cei mai buni bucătari din lume. Voi încerca firește mâncarea arăbească, pentru că indiferent unde merg, doresc să încerc bucătăria locală. Dar voi încerca și alte preparate din bucătăria internațională.

Temperatura

Pentru mine este un argument puternic să aleg Revelion în Dubai. Detest iarna și gerul, iar în Dubai sunt ferit complet: temperaturile iarna oscilează între 28-30 de grade.

Am căutat oferte speciale Revelion și am găsit repede ceea ce căutam. Revelion în Dubai nu este un vis îndepărtat. Christian Tour face totul posibil. Așa că deja mi-am făcut în minte bagajul. Mi-am pus atât blugii negri, cât și smoking-ul și cel mai important: cardurile, camera foto și asigurarea medicală. Cu un asemenea Revelion Christian Tour nu numai că voi încheia anul în stil mare, dar îl voi începe pe următorul în stil mare, ceea ce este mai important, pentru că am planuri uriașe pentru 2019, iar Dubai și trecerea dintre ani îmi vor da startul perfect.

Acest articol este înscris în competiția SuperBlog

Lasă un comentariu