Glam News Magazine

Zile libere! Toată lumea le doreşte. Fie ca este vorba despre week-end, fie despre sărbători legale sau concedii. Tânjim după zile libere ca să recuperăm odihnă, timp alături de cei dragi, clipe de răsfăț. Iar când le avem, nu le prețuim îndeajuns şi trec atât de repede. De ce să aşteptăm zilele libere pentru şansa la o viață mai frumoasă, când putem profita de fiecare zi pentru asta?

Eu unul încerc să nu ratez ocaziile de a face ceva pentru mine, chiar dacă uneori par a fi extravagant (cum ar fi faptul că achiziționez parfumuri de lux). Mi se pare firesc să mă răsfăț şi nu e întotdeauna nevoie de acțiuni mari pentru asta. Unele obiceiuri au intrat în rutina zilnica, o rutină sănătoasă chiar. Mă gândesc la sucul proaspăt stors dimineața cu storcatorul prin presare la rece Hurom, de exemplu. Este un moment de răsfăț al simțurilor, dar şi al corpului pentru că este 100% natural. Este porția de energie cu care îmi încep ziua si unul dintre secretele unei vieți echilibrate. Iată de ce!

Asigură porția zilnică de fructe
Eu nu consum fructe decât în prăjituri. Astfel că un pahar de suc proaspăt de fructe este alternativa ideală pentru a beneficia de vitaminele şi mineralele pe care le conțin fructele. În plus beneficiile nutriționale sunt mai rapide, sucul fiind mai uşor de digerat.

suc de fructe

Detoxifiază
Sucul de fructe consumat dimineața nu numai că aduce un aport de vitamine în corp, dar ajută la eliminarea toxinelor. Detoxifierea este cheia pentru buna funcționare a organismului.

Creşte imunitatea
Este de la sine înțeles că aportul crescut de vitamine şi minerale înseamnă şi un sistem imunitar mai puternic. O imunitate bună înseamnă rezistență mai mare a organismului în fața bolilor.

Ajută la eliminarea kilogramelor în plus
Activând procesul de detoxifiere, sucul de fructe contribuie la eliminarea kilogramelor în plus. De asemenea consumul unui pahar de suc de fucte proaspăt stoarse taie pofta de mâncare.

V-am dezvăluit secretul. Acum depinde de voi cum vă creați momente de răsfăț. Eu mă duc să mă bucur mai mult de ziua liberă.

Acest articol este înscris în competiția SuperBlog

Un comentariu

Lasă un comentariu