Glam News Magazine

Cărțile sunt viață, sunt suflet, sunt refugiu și învățătură, înainte de toate. Din acest motiv, fie că ești sau nu iubitor de cărți, trebuie să le acorzi un loc special în casa ta și astfel că ai nevoie de rafturi inspirate pentru ele. Poate sunt pragmatică, dar cărțile merită un loc de cinste.

În primul rând, rafturile sunt o modalitate excelentă de a eficientiza spațiul și bineînțeles de a decora inspirat pereții. În special dacă alegi modele de rafturi moderne și inovative, precum cele selectate ca exemple în galeria de mai jos. De forme și culori diferite, care aproape sfidează imaginația, aceste modele de rafturi sunt incredibile, dar atât de firești dat fiind că în amenajare interioară pare că totul este posibil. Așadar pe lângă rolul lor practic, principal de altfel, rafturile pot avea și un rol estetic, care trebuie fructificat dacă își dorești o casă primitoare, cu un cadru de la plăcut până la gradul de impresionant pentru cei care le trec pragul.

În al doilea rând, de ce să nu o spunem, într-o lume plină de gadgeturi, cartea are nevoie de orice ajutor. Este trist, dar adevărat, oricât am evita s-o recunoaștem. Montarea de rafturi cu vino-ncoa’ poate fi un tertip inteligente pentru a trezi interesul și a atrage atenția asupra universului magnific a scriiturii imprimate pe hârtie. Vestea bună este că nu există limite și dacă nu găsești în magazinele specializate rafturi pe gustul tău, poți să-ți folosești imaginația în a crea proiectul unora personalizate, care să devină realitate în atelierul unor profesioniști și pe care le vei prețui cu atât mai mult.

Indiferent de scop, merită să cauți și să investesti în rafturi inedite pentru cărți, iar pentru asta lasă-te inspirat de imaginile următoare, care îți vor schimba pur și simplu percepția asupra acestor accesorii de depozitare.

Lasă un comentariu