Glam News Magazine

Dacă există un interpret în toată lumea care poate aduce un omagiu modei la premiile muzicale MTV, atunci cu siguranță este Lady Gaga. Fiind o prezență obișnuită încă din 2009, Gaga ridică în continuu ștafeta pentru moda extravagantă. Cu siguranță toată lumea își amintește de rochia din carne creată de Franc Fernandez în 2010, care poate nu vă vine să credeți, dar nu a fost cel mai contoversat costum purtat de artistă. Indiferent dacă a pășit în centrul Nokia din Los Angeles îmbrăcată în Alexander McQueen, cu o referință renascentistă, purtând celebrele cizme Armadillo sau s-a îmbrăcat în Saint Laurent din cap până în picioare, Lady Gaga a reușit să-și surprindă fanii în mod repetat.

Anul 2020 este doar despre distanțare socială și purtatea măștii așa că Gaga împreună cu stiliștii ei, Nicola Formichetti, Sarah Tanno și Frederic Aspiras, au conceput o serie de ținute care să îi protejeze fără a renunța la factorul wow. Pentru covorul roșu artista a optat să îmbrace rochia metalică din colecția Area toamna / iarna 2020, urmând să își primească primiul pentru “Cea mai bună colaborare” într-o piesă cu franjuri ombré de la Iris van Herpen. Rochia epică de smarald din colecția toamnă / iarnă 2020 a lui Christopher John Roger s-ar fi putut percepe ca fiind clasică, dar masca de față cu colți a reușit să o transforme total.

Cu nouă nominalizări, 5 premii câștigate și un spectacol de zile mari, Gaga este cu siguranță unul dintre cei mai mari artiști ai tuturor timpurilor.

1. Jacheta Area, cască Conrad Muscarella, pantofi Pleaser și bijuterii Dena Kemp


2. Iris van Herpen

3. Christopher John Rogers

4. Dead Fetish Couture, mâneci și mănuși Vex Clothing, pantofi Andre 1 și mască digitală Smooth Technology

5. Costum și pelerină Valentino Haute Couture, pantofi Pleaser, mască Maison Met și bijuterii Dena Kemp

6. Geacă argintie Cococe Cuoco, costum Valentino, sutien Manuel Albarran, armură de față Lance V Moore și pantofi Pleaser

7. Costum BCALLA, pantofi Saint Laurent, mască digitală Smooth Technology

8. Ținută Vex Clothing, mască digitală Smooth Technology, pantofi Andre 1

9. Tricou cromatica MTV VMA de la Haus of Gaga, mască Michael Ngo, pantofi Pleaser

 

Lasă un comentariu