Glam News Magazine

Prada și Adidas s-au reunit pentru a recrea renumitele încălțările sport Superstar din piele naturală, într-un design simplist, doar cu logo-urile celor două mărci ștampilate. Este o abordare subtilă a designului original, creat de Adidas în 1969, dar lucrat minuțios în atelierele Prada.

O călătorie între tehnologie și tradiție.
Parteneriatul dintre Prada și Adidas, care a început cu lansarea Prada pentru ediția limitată Adidas, combină tradiția sportivă a adidas și expertiza Prada în domeniul pielii.

Fabricarea artizanală este esența adidasului Prada Superstar realizat de producătorii de încălțăminte din Italia, combinând lexicul luxului cu limbajul îmbrăcămintei sport de înaltă performanță într-un pantof cu stil unic, inovator.

Fiecare cu o dualitate fundamentală la bază evoluată din rădăcinile sportive și subculturale în luxul modern, încălțările sport Superstar au în spate semnătura adidas Originals din piele de cauciuc, iar pe lateral logo-ul Prada, cu dungi triplate zimțate. Cele două logo-uri sunt reunite pe limba sneakersului, pentru cea mai bună vizibilitate a colaborării celor două case de modă. Mențiunea „Made in Italy” ștampilată la cald, un semn distinctiv al artizanatului completează designul.

Noii Superstar vor fi lansați pe 8 septembrie și vor fi disponibili în magazinele Prada și Adidas, în trei variante: alb tradițional cu accente negre, negru complet și argintiu cromat. Prețul unei perechi este de 450$.

 

Lasă un comentariu