Glam News Magazine

Christina Aguilera și Demi Lovato și-au unit forțele pentru o prestație dramatică și autoritară a single-ului lor “Fall in Line” în timpul premiilor Billboard Music Awards.

“Fall in Line” este o baladă lentă, cu o mulțime de oportunități de acrobație vocală pentru Aguilera și Lovato.

Ambele cântărețe au fost îmbrăcate în trench-uri din piele neagră lucioasă, “râcnind” liniile sfidătoare ale piesei – “I got a right to speak my mind/ … I wasn’t made to fall in line.” Cele două cânărețe au încheiat spectacolul îmbrățișate, cu frunțile atingăndu-se, într-un moment emoțonal.

Duetul a fost mult anticipat de fanii care știu că Lovato este o admiratoare uriașă al lui Aguilera de ani de zile. Balada face parte de pe noul album al lui Aguilera, Liberation, care va fi lansat pe 15 iunie. Cântăreața de 37 de ani a lansat prima sa piesă în ultimii șase ani, “Accelerate”, la începutul acestei luni ca primul single al albumului.

Demi Lovato încă este ocupată cu promovarea celui de-al șaselea LP, Tell Me You Love Me, apărut în septembrie 2017, abia terminând turneul pe continentul american și se pregătește să ia cu asalt Europa începând cu data de 24 mai, la Belfast, Irlanda.

PHOTO: ETHAN MILLER

Lasă un comentariu