Glam News Magazine

Combinația albastru cu alb pentru living este una dintre cele mai folosite în amenajările interioare și totuși nu ne putem plictisi de ea. Are o putere fascinantă de a induce calm, iar asta pur și simplu nu se va demoda niciodată.

De la cele mai deschise nuanțe și pasteluri bleu-ciel până la tonuri închise de albastru navy sau indigo, această culoare deschide o mulțime de posibilități în amenajare și decorare. O regăsim în interioarele de inspirație marină sau în cele mediteraneene, în interioare tradiționale, la fel și în cele moderne. Decorat cu accesoriile potrivite, un living în albastru cu alb poate evoca astfel atmosfera de vară cu vacanțele relaxante la malul mării sau magia Sărbătorilor de iarnă, când ne cuibărim într-o pătură călduroasă pentru a asculta colinde sau a viziona filme cu temă de Crăciun. Pentru că sunt luminoase și atât de primitoare, livingurile în această combinație de nuanțe vor prilejui întotdeauna o atmosferă relaxantă.

Iată câteva sfaturi dacă vă încântă ideea unui living în albastru cu alb:

Folosiți negru pentru un plus de eleganță. Combinația de albastru și alb este una elegantă, în stil clasic. Dar o măsută de cafea neagră va adăuga dramă și un plus de eleganță. La fel și decorațiunile în negru.

Combinați cu nuanțe ale pământului. Natura este cea mai bună sursă de inspirație, iar nuanțele pământului vor face totul să pară atât de… natural, firește, într-un living în albastru cu alb.

Optați pentru materiale și texturi diferite. Nu te limita la materialele și testurile obișnuite pentru living. Combinația de albastru și alb permite folosirea materialelor naturale precum rattan, papură, răchită. Luați în considerare de asemenea covoarele din fibre naturale, cum ar fi iuta și cosurile împletite pentru decor.

Folosiți accente pentru impact crescut. Vopsiți în albastru numai un perete, adăugați un obiect de mobilier de accent, folosiți perne colorate, flori sau decorațiuni pentru a crea efectul de contrast albastru-alb.

Liber la printuri! Într-un living în albastru cu alb pot fi folosite orice fel de printuri, de la dungi și modele geometrice la printuri florale, în funcție de stilul dorit și tema de amenajare propusă. Mai mult chiar, puteți combina diverse modele atâta timp cât păstrați un echilibru.

Lăsați-vă inspirați de galeria foto de mai jos!

Lasă un comentariu