Glam News Magazine

Vacanța înseamnă relaxare, deconectare, dar și bani cheltuiți. De aceea majoritatea oamenilor caută cele mai bune oferte la cazare pentru a eficientiza costurile de vacanță. Însă sunt și persoane pe care costurile nu le interesează, ci calitatea ridicată a serviciilor și confortului. Pentru aceste persoane există hoteluri în care luxul este cuvântul de ordine, iar costurile pe măsură. Dintre acestea vă prezentăm pe cele mai scumpe din Italia, aflate în top 10 din lume.

5. Hotel Romazzino Sardinia – 1850 $/noapte

hoteluri hoteluri

Bucurați-vă de mirosul florilor mediteraneene și de unele dintre cele mai albe plaje din lume. Hotelul Romazino este situat într-o zonă izolată din Costa de Smarald, cu cazare de lux și o intimitate extremă pentru toți oaspeții. Serviciile sunt rafinate. Bucurați-vă de terase private sau balcoane cu piscină privată. Hotelul este mobilat cu cele mai bune piese de mobilier și accesorii realizate în comunitatea locală.

4. Hotel Cala di Volpe Sardinia – 1904 $/noapte

hoteluri  hoteluri

Hotelul Cala di volpe este situat pe o porțiune romantică a Coastei de Smarald, cu un design arhitectural al unui sat de pescuit fermecător. Casele creează o ambianță pitorească pentru oaspeți care se pot lăsa fermecați de marea turcoaz translucidă. Există 100 de camere disponibile cu vedere la mare și, în plus, 21 de apartamente. Decorul este inspirat din stilul trdițional din Sardinia. Apartamentul prezidențial are trei dormitoare, o baie de aburi, două saloane, o priveliște uimitoare a golfului smarald în depărtare și o piscină încălzită privată.

3. Villa del Parco Sardinia – 2031 $/noapte

hoteluri hoteluri

Villa del Parco Hotel & Suite este o unitate elegantă și luxoasă, care oferă o mare varietate de servicii exclusive și facilități minunate. Terasele sunt spațioase, cu vederi superbe la grădinile luxuriante tropicale, piscine frumoase și se află aproape de mare pentru acces ușor la plaje. Fiecare facilitate este construită pentru a include o priveliște frumoasă. Veți avea posibilitatea de a alege între opțiunile de cazare, care oferă facilități suplimentare, inclusiv un majordom personal, bucătar-șef sau un șofer care vă va servi cu cel mai înalt nivel de disponibilitate și discreție completă. Oaspeții apartamentelor pot alege să ia micul dejun la restaurantul Five Star Terrace, Restaurantul Calvalieri sau în intimitatea camerelor proprii. Confidențialitatea, atenția exclusivă, eleganța și libertatea sunt prioritățile principale ale personalului, cu scopul de a vă face șederea unică și adaptată pentru a vă satisface așteptările și preferințele.

2. Hotel Pitrizza Sardinia – 2041 $/noapte

hoteluri hoteluri

Hotelul Pitriazza este un loc care oferă frumusețe naturală, precum și un refugiu privilegiat. Locația hotelului Pitrizza se află într-o parte exclusivă aCoastei de Smarald, într-un colț în care frumusețea înconjoară facilitățile, dar oaspeții se bucură de cea mai mare intimitate. Există un total de 40 camere și 19 apartamente. Există, de asemenea, șase vile disponibile care oferă vederi magnifice ale peisajului. Interioarele îmbină un decor din piatră naturală și marmură cu cele mai recente facilități de înaltă tehnologie. Acestea includ televiziune prin satelit, internet Wi-Fi, un DVD / cd player, aer condiționat și o linie telefonică. Apartamentele și vilele includ piscine private. 

1. Le Dune Forte Village Resort Sardinia – 2539 $/noapte

hoteluri hoteluri

Situat la numai câțiva pași distanță de mare, Le Dune Forte Village Resort este cel mai scump hotel din lume în prezent. În calitate de oaspete, veți avea posibilitatea să alegeți bungalouri, apartamente exclusive, toate oferind lux magnific și confort. Peisajul este absolut uluitor, iar serviciul  de primă clasă. The Wonderland pentru copii este situat într-o poziție privilegiată, aproape de plajă, ceea ce face ca Le Dune să fie o alegere excelentă pentru familiile care doresc să petreacă împreună concediul. Personalul și facilitățile sunt prevăzute pentru a satisface oaspeții de toate vârstele, inclusiv adulți, adolescenți și copii. Baia este dotată cu o cadă și un duș sau, dacă preferați, puteți asigura un bungalou care este prevăzut cu o cadă cu hidromasaj.Camere au televizor, DVD player, aer condiționat, un minibar și un seif. Există de asemenea pachete speciale pentru copii. Bucurați-vă de mese fine la restaurantul Le Dune, care servește micul dejun și cina. Oaspeții au posibilitatea de a lua masa la restaurantele Forte Grill sau Pineta fără a mai fi necesare rezervări. Dacă doriți, se poate rezerva o masă la restaurantele Belvedere, Bellavista, Sardinia, Brazilia sau Cavalieri. Dacă doriți o relaxare intensă, Aquaforte Thalasso Spa este disponibil și oferă, de asemenea, programe speciale. Le Dune este un hotel de primă clasă pentru cei care caută un sejur sofisticat și relaxant.

 

Foto: Pinterest

Un comentariu

Lasă un comentariu