Glam News Magazine

Chanel intră în mod oficial în lumea îngrijirii bărbaților care este în plină ascensiune, cu Boy de Chanel, prima linie de make-up pentru bărbați a casei de modă franceze. Numită după iubitul și muza lui Gabrielle Chanel, colecția include un fond de ten disponibil în patru nuanțe, patru nuanțe de creion pentru sprâncene și un balsam de buze mat.

Deși aceasta nu este prima dată când Chanel lansează produse pentru bărbați, deoarece brandul comercializează deja parfumuri și produse de îngrijire bărbătești, aceasta este prima dată când vizează piața de frumusețe masculină.

“La fel cum Gabrielle Chanel a împrumutat elemente din garderoba bărbaților pentru a le îmbraca pe femei, Chanel se inspiră din lumea femeilor pentru a scrie vocabularul unei noi estetici personale pentru bărbați”, a spus compania. “Nu există o condiție absolut feminină sau masculină: doar stilul definește persoana pe care o dorim. Prin crearea lui Boy de Chanel, prima linie de machiaj pentru bărbați, Chanel reafirmă codurile în continuă schimbare ale unei viziuni neschimbate: Frumusețea nu este o chestiune de gen, este o chestiune de stil.”

Campania, condusă de actorul sud-coreean Lee Dong-Wook, urmează să fie lansată în Coreea de Sud la 1 septembrie. Colecția va fi apoi disponibilă online în noiembrie și în buticurile Chanel în ianuarie 2019.

Sursa foto: pinterest

Un comentariu

Lasă un comentariu