Glam News Magazine

Vrei să arăți bine în orice anotimp, dar zilele călduroase de vară sunt cele care îți încurcă uneori planurile. Ai nevoie de o mascara pe care să te poți baza ca genele tale să arate impecabil.  Ți-am pregătit un top al celor mai bune rimeluri waterproof (rezistente la apă), astfel încât să fii încrezătoare pe stradă sau la școală/serviciu, dar și seducătoare la plajă sau la piscină, după o baie răcoritoare.

Eyes To Kill Waterproof Mascara, Giorgio Armani Beauty – 170 lei

Este mascara ideală: oferă volum și alungire genelor, dar și profunzime privirii prin nuanța de negru intens, totul într-o formulă rezistentă la apă. Ce să-ți dorești mai mult?

Maybelline Lash Sensational Waterproof Mascara, Black Pearl – 38 lei

Nu te teme de prețul scăzut în comparație cu primul rimel menționat. Poți avea încredere. Această mascara te va ajuta să obții în plus gene lungi și perfect definite.

Voluminous Original Mascara, L’Oreal Paris – 112 lei

L’Oreal îți oferă formula sigură pentru mai mult volum genelor tale, în variantă waterproof. În plus, conține Panthenol și Ceramide-R, care asigură protecție și promite reparare pentru genele fragile și casante.

Diorshow Pump’N’Volume Waterproof Mascara, Dior – 172 lei

Această mascara îți adaugă volum impresionant genelor și este disponibilă în 5 nuanțe: negru, albastru, mov, roz, corai – culori de vară pentru fete îndrăznețe.

Volum’ Express Colossal BIG Sh, Maybelline – 29 lei

Datorită formulei cu culagen, acest rimel promite de 15 ori mai mult volum genelor, la un preț accesibil. Conține pigmenți speciali pentru un negru intens care să ofere dramatism ochilor tăi.

Pe oricare dintre rimelurile de mai sus vei alege, îți va fi prieten apropiat. Atât de apropiat încât vei scăpa greu de el. Îți recomandăm demachiantele pe bază de uleiuri. Ține discheta câteva secunde pe gene pentru a înmuia rimelul, înainte de a îndepărta. Nu freca ochiul și nu trage de gene, pentru că riști să le afectezi rădăcina şi astfel să devină mai rare.

foto : Pinterest

Citește și:

L’OREAL PARIS A LANSAT O COLECŢIE DE MAKE-UP DISNEY

Etichete : beautymascara

2 comentarii

Lasă un comentariu