Glam News Magazine

Orice colț de lume a devenit acum mai accesibil decât oricând, având posibilitatea de a călători aproape oriunde cu orice stil de călătorie și orice buget. Dar, cu atât de multe opțiuni disponibile, poate fi greu să decideți care este cea mai bună destinație pentru următoarea excursie. De altfel trebuie să vă asigurați că alegeți cel mai bun moment pentru a vizita, ca să nu vă confrunți cu aglomerația sau vremea rea. Glam News Magazine vă vine în ajutor cu sugestii pentru fiecare lună a anului în parte.

 

Decembrie este o lună de opoziții polare perfecte, în funcție de tipul de călătorie pe care doriți să o faceți. Dacă doriți altceva decât orașele cu celebrele târguri de Crăciun, atât de populare pentru turiști, avem alte opțiuni. De exemplu, dacă sunteți în căutarea Luminilor Nordului, puteți să vă îndreptați spre Scandinavia. Acest fenomen natural spectaculos te va convinge că viața are culoare.

alpi decembrie

Dacă sunteți practicant de schi, alegeți pârtiile din Alpi, în special în Austria și Elveția. Pirinei din Franța sunt de asemenea populari printre schiori.

Parcul Național Banff din Alberta, Canada, este o altă destinație de iarnă potrivită pentru luna decembrie. Acolo, nu numai că puteți practica mai multe sporturi de iarnă, precum schiul și curse cu sănii trase de câini, dar vă puteți minuna de vârfurile zimțate ale munților, de fauna sălbatică abundentă și de lacurile glaciare senine.

cambodgia decembrie
Templul hindus Angkor Wat din Cambodgia

Pentru o vacanță caldă și asemănătoare verii, plecați în Asia de Sud-Est, întrucât Myanmar, Thailanda, Cambodgia, Laos și Vietnam sunt foarte primitoare. Aici puteți să luați contact cu religia hindusă, prin templele deschise pentru vizitatori. Filipine se bucură, de asemenea, de cele mai bune condiții meteorologice, în special pe insulele sale precum Boracay – unde plaja este la ordinea zilei.

Puteți, de asemenea, să vă îndreptați atenția spre Australia și Noua Zeelandă, deoarece sunt la mijlocul verii. Caraibe este, de asemenea, din nou ca o regiune de top pentru călătorii datorită vremii sale uscate și calde.

honduras decembrie

America Centrală este, de asemenea, o regiune minunată de vizitat dacă doriți să scăpați de iarna rece, chiar dacă nu este o destinație la îndemână. Guatemala, Honduras, El Salvador, Nicaragua și Costa Rica își așteaptă turiștii doritori de soare și aventură. Aveți de ales între scufundări, navigație, pescuit, drumeție, peisaje uimitoare și situri impresionante pline de istorie maya.

patagonia decembrie

Mai la sud, Argentina și Chile sunt de asemenea populare în timpul verii lor, în special Patagonia, care este acum în cel mai frumos sezon. Oferta turistică include parcul national Torres del Paine din sudul statului Chile, masivul Pain, parcul national Los Glacieres, unde atractia principala o constituie faimoasele varfuri Fitzroy si Cerro Torre, o adevarata provocare pentru cei mai iscusiti alpinisti. Între cele doua parcuri se afla cea mai mare calota glaciară din afara regiunilor polare, iar la 200 de kilometri est se întinde nesfârșita pampa, un fel de stepă sud-americană. Peisajele uimitoare fac din Patagonia o destinație de bifat pentru luna decembrie.

punta del este decembrie

În Uruguay, vă puteți îndrepta spre Punta del Este – cunoscut sub numele de Monaco din Sud – care este plin de viață în această perioadă a anului. În afară de plajă, puteți petrece timpul în galerii comerciale, restaurante sau cazinouri. Arhitectura orașului este un mix fascinant între arhitectura din timpul coloniilor și cea modernă.

dubai decembrie

New York City, Dubai și Sydney sunt, de asemenea, populare printre orașele care aduc Noul An cu cele mai frumoase artificii. Pentru petreceri, mergeți la Miami, unde puteți întâmpina noul an la una dintre numeroasele sale petreceri nebunești pe plajă.

De evitat în luna decembrie

Chiar dacă sunt sunt destinații populare pentru Asia de Sud-Est, încercați să evitați Malaezia și Indonezia, deoarece sunt în sezonul musonilor. La fel și Papua Noua Guinee.

Lasă un comentariu