Glam News Magazine

În lumea parfumurilor, Maison Olfactif se evidențiază prin creativitatea și rafinamentul său, captivând simțurile cu fiecare creație. Într-o continuare a seriei noastre despre parfumurile lor uimitoare, ne îndreptăm acum atenția către două creații olfactive deosebite: “Fatal Dose: the happiness” și “Royal Blood”. Într-un articol anterior, am explorat deja fascinația din spatele parfumurilor “Money Can’t Buy Love: The Crush” și “Toxic Touch: the dependence”, iar acum este timpul să pătrundem în noi povești olfactive, pline de mister și încântare. Prin intermediul acestor parfumuri, Maison Olfactif ne provoacă să explorăm emoțiile și să ne îmbrățișăm propriile pasiuni, transformând fiecare experiență olfactivă într-un adevărat răsfăț pentru simțuri. Haideți să ne lăsăm purtați într-o călătorie fascinantă prin universul captivant al parfumurilor Maison Olfactif și să descoperim emoția și eleganța din spatele fiecărui flacon.

Fatal Dose: the happiness

Încă de la primul contact, parfumul “Fatal Dose: the happiness” din colecția LES ÉMOTIONNELS te cucerește cu dulceața sa inconfundabilă și rafinamentul compoziției olfactive. O combinație perfect echilibrată între aromele fructate, condimentate și florale te poartă într-o călătorie a simțurilor, amintindu-ți de momentele de bucurie din viață.

Parfumul se deschide cu o explozie de arome dulci care surprind cu amestecul suculent de migdale amare, cireșe confiate și aciditatea lămâii, completate de o nuanță subtilă de piper roz, care adaugă un iz provocator.

Pe măsură ce parfumul se dezvoltă, se deschide un buchet floral captivant, dominat de eleganța iasomiei și energia revigorantă a ghimbirului proaspăt. Aceste note de mijloc aduc o profunzime senzuală și o căldură reconfortantă, îmbinându-se armonios cu tonurile fructate și condimentate din vârf care adaugă profunzime și senzualitate, transformând pur și simplu experiența olfactivă într-un moment de extaz.

Finalul parfumului pătrunde într-o bază amețitoare de tonka, caramel și patchouli, care oferă o tentă de rafinament și adâncime. Vetiverul de Haiti completează acest tablou olfactiv, conferind parfumului o notă lemnoasă și masculină, care persistă plăcut pe piele.

“Fatal Dose: the happiness” este o poveste olfactivă care îmbină elemente gurmande, condimentate și senzuale pentru a captura esența pură a fericirii. În fiecare picătură a acestui extract de parfum, se ascunde o lume întreagă de emoții și senzații.

Royal Blood

Extravagant și diferit, parfumul “Royal Blood” din colecția LES SUPRÊMES emană o putere incandescentă și o fascinație irezistibilă, oferind o experiență olfactivă unică și de neuitat. “Royal Blood” nu este doar un parfum, este o călătorie olfactivă în lumea nobilimii și rafinamentului. Cu fiecare pulverizare, acest extract de parfum emană o eleganță și o putere care te învăluie și te fascinează. Pentru cei care caută un parfum ce exprimă putere, noblețe și extravaganță, “Royal Blood” este alegerea perfectă.

Parfumul debutează cu o explozie de arome sofisticate, unde notele de vârf, precum piperul roz, cypress-ul și cardamonul, te cuceresc instantaneu cu intensitatea lor. Acestea sunt completate de delicatețea florii de iris, care adaugă o notă subtilă și rafinată.

În inima parfumului, se dezvăluie un dans al lemnului de cedru, oud-ului și guaiac-ului, oferind profunzime și caracter. Patchouli-ul adaugă un element de mister și îndrăzneală, completând perfect compoziția olfactivă.

Finalul este marcant și memorabil, datorită amestecului bogat de note de bază. Vetiverul Haitian și lemnul sacru de santal adaugă o notă lemnoasă și terestră, în timp ce ambra și vanilia își lasă amprenta dulce și seducătoare. Moscul completează această experiență olfactivă, oferind un final cald și senzual.  Prin prezența subtilă și prețioasă a aurului în compoziția sa, acest parfum devine un simbol al luxului și al distincției, reușind să impresioneze și să captiveze în egală măsură.

Produse SPA

Masion Olfactiv se remarcă și prin gama sa de produse spa de lux, oferind o experiență completă de îngrijire a corpului. Printre aceste produse se numără uleiul de corp cu aur Adulther și untul de corp Adulther, ambele fiind create pentru a răsfăța și a îngriji pielea în profunzime.

Uleiul de corp cu aur Adulther, datorită texturii ușoare și a strălucirii discrete a particulelor de aur te vor face să te simți ca și cum ai fi descoperit un adevărat elixir al luxului. Pe măsură ce este aplicat pe piele, vei fi învăluit de o senzație de hidratare profundă și de o aromă caldă, îmbietoare. Pielea absoarbe uleiul cu rapiditate, lăsând în urmă o senzație de catifelare și strălucire. Și să nu mai vorbim de cum te va face să te simți – ca o regalitate, învăluită în lux și gata să domnească peste propria lume.

Untul de corp Adulther completeză ritualul de îngrijire cu textura sa cremoasă și bogată ce face ca fiecare aplicare să fie o adevărată plăcere. Untul se topește cu delicatețe pe piele, hrănindu-o și lăsând-o mai moale ca niciodată. Acoperă-ți întregul corp cu acest unt de corp rafinat, iar pielea îți va mulțumi cu fiecare masaj delicat. Aroma sa vanilată te va învălui ca o îmbrățișare caldă, și va aduce un plus de relaxare și confort în momentul tău de răsfăț.

Experiența cu uleiul și untul de corp Adulther va fi cu adevărat una desăvârșită. Te vei simți ca și cum ai fi părăsit lumea reală pentru a intra într-o oază de lux și răsfăț. Cu siguranță, aceste produse excepționale de la Masion Olfactiv vor deveni nelipsite din ritualul tău de îngrijire personală.

Lasă un comentariu