Glam News Magazine

Lumea modei își are nucleul în câteva mari orașe cunoscute: New York, Paris, Londra, Milano. Există însă multe altele de asemenea repezentative, dintre care vă vom prezenta astăzi cinci.

Hong Kong

Este un oraș din ce în ce mai apreciat pe parte de fashion, pentru brandurile locale și designerii de modă independenți. De remarcat broderiile lui Melissa Bui (melissabui.com), liniile clasice ale lui Sarah Lai (sarahlai.com). Pentru bărbați, vizitați Ascot Chang (ascotchang.com) și Kapok (ka-pok.com) pentru streetwear.

modei
Sursa: melissabui.com
modei
Sursa: ascotchang.com

Arles

Localitatea de origine a lui Christian Lacroix, orașul Arles din Franța a devenit “Parisul” din sud. Alessandro Michele a ales Alyscamps din Arles ca rezidență pentru show-ul său din vara 2018. Rencontres d’Arles (rencontres-arles.com) este unul dintre cele mai mari festivaluri de fotografie din Europa, prezentând cele mai bune imagini de modă. 

Marrakech 

După deschiderea Muzeului Yves Saint Laurent, mii de iubitori ai modei se întâlnesc într-unul dintre orașele favorite ale designerului francez. Mergeți la Palatul Bahia (palais-bahia.com/en) pentru inspirația culorilor și, pentru mai multă stimulare, vizitați Grădina Majorelle (jardinmajorelle.com). Orașul din sud-vestul Marocului vă întâmpină cu o viață a contrastelor între vechi și nou, lux și mizerie, dar care atrage turiști din toată lumea. În 2018, Marrakech a fost pe primul loc în topul destinațiilor turistice.

Tulum

Veți găsi aici mai mulți designeri de modă decât în alte orașe mai mari. Aici, în Peninsula Yucatan, Mexic, Jason Wu, Charlotte Tilbury și Alice Temperley se duc să se relaxeze după Săptămâna Modei. Peisajul idilic cu palmieri, nisip alb și apă turcoaz nu poate fi decât deconectant. În plus aveți ocazia să vedeți spectaculoase ruine maya și broaște șestoase și iguane în habitatul lor natural.

Seattle 

Orașul de Smarald, după cum a fost supranumit datorită multitudinii de parcuri și grădini, este cel mai important punct de pe harta stilului a Coastei de Vest. Aici găsiți mărci americane, inclusiv Proenza Schouler, Prabal Gurung și Jason Wu și mulți fashion bloggeri.

AikA Yokoyama, fashion blogger din Seattle. Sursa: aikaslovecloset.com

2 comentarii

Lasă un comentariu