Glam News Magazine

Vara este timpul pentru prospețime, pentru citrice simfonice care explodează în expuneri pirotehnice de răcorire. Este sezonul parfumurilor acvatice, florale, fresh, parfumuri care accentuează soarele. Singurele care nu ar trebui purtate în timpul verii sunt cele gurmande. Sunt prea grele și impunătoare pentru vremea caldă, sau nu ?!

Unele parfumuri gurmande sunt de fapt perfecte pentru vară, deoarece prezintă o variantă neobișnuită a genului sau poate pentru că prezintă o nota delicioasă într-un mod mai discret. Deci nu dați la o parte parfumurile dulci încă. Treceți în revistă acest articol și veți găsi o inspirație interesantă pentru vară!

Mugler Angel Fruity Fair

Pentru parfumul Angel nu există un sezon prea cald sau prea rece sau o ocazie prea formală care să împiedice purtarea lui. Se poate purta oricând, deși nu toată lumea este de aceeași părere, deoarece Angel este un parfum extrem de greu. Însă, pentru doamnele și domnișoarele care doresc o variantă mai “comestibilă” a acestui parfum, dar cu un ton mai ușor pentru lunile mai calde, Angel Fruity Fair este exact ceea ce căutați.

Angel Fruity este un adevărat carnaval de distracție fructată. Notele de top sunt un amestec de fructe de pădure cu mere caramelizate, totul frumos îmbrăcat într-o nuanță de coacăze negre. Baza păstrează semnătura acestui parfum prin notele de patchouli şi vanilie, însă de această dată sunt îmblănzite de un acord delicios de frișcă, ce aduce un acord de lumină și spațiu densității parfumului.

Angel Fruity Fair este parfumul perfect de vară pentru cele care adoră parfumurile dulci.

Paco Rabanne Olympēa

Olympēa este un parfum cu adevărat interesant și inovativ, deoarece se întinde pe două genuri care se întâlnesc foarte rar – gurmand și acvatic. Pe de o parte, are un miros de nutella, dacă nu ar fi un parfum, ar fi frumos uns pe pâine prăjită, în timp ce pe de altă parte, miroase ca și cum ar fi fost născut din cochilia unei stridii exotice din apele adânci ale Greciei. Reușește să îmbine ambele mirosuri, dar și ceva mai mult – un nou stil de parfum în întregime.

În ceea ce privește mirosul gurmand, Olympēa conține filberton, care este, în esență, cel care dă alunelor mirosul lor de alune. În parfum el dă o notă de salinitate cremoasă care este amestecată cu fructe roz și nuanțe marine, pentru a creea o Afrodită olfactivă. Este absolut delicios și absolut perfect pentru vară. De fapt, dacă purtați altceva decât Olympēa pe plajă atunci petreceți vara incorect!

Amouage Interlude

Acum, un haos citric – oriental nu sună ca cea mai potrivită alegere pentru vară, însă Interlude este una dintre cele mai fascinante creații ale casei Amouage. Este complex și greoi, astfel încât nu veți dori să-l purtați în cea mai fierbinte parte a zilei. Dar dacă vă aflați poate la o prezentare în aer liber a unui film clasic sau poate doar o noapte caldă de vară în care mergeți pe jos și priviți stelele, Interlude are atât de multe de oferit.

În Interlude există o mulțime de ingrediente frumos armonizate: trandafir, cafea, flori de portocal, miere, ghimbir, stejar, piele – lista poate continua, însă vedeta este de departe kiwi-ul. Transpus ca un jeleu de fructe fin, această notă de kiwi are textura cea mai fascinantă, apărând cristalină și suculentă, dar și greoaie și multidimensională. Nu există nimic altceva care miroase la fel și taie chiar prin toată greutatea parfumului pentru a crea o compoziție strălucitoare și delicioasă pentru cei care se bucură de o adevărată operă de artă într-o sticlă de parfum.

Sursa foto: pinterest

 

2 comentarii

Lasă un comentariu