Glam News Magazine

Având un ten gras / mixt, sunt mereu în căutarea unui produs minune care să reducă acel luciu și să hidrateze în același timp. Așa că am decis să folosesc o cremă hidratantă de la Bioderma Sebium.

Această cremă de față estompează imediat luciul, oferind și o hidratare de lungă durată. Mirco-particulele ce sunt infuzate în formulă au rolul de a crea un efect de corecție a reflexiei optice; asta înseamnă că pielea va reflecta mai puțină lumină pe parcursul zilei, arătând astfel mai puțin grasă! Producția de sebum este reglementată cu gluconat de zinc și vitamina B6, în timp ce tehnologia brevetată Bioderma Fluidactiv® menține calitatea sebumului și împiedică obturarea porilor. Printr-o utilizare frecventă, agenții de keratoreglare grăbesc reînnoirea celulară și strâng porii pentru a redefini textura pielii.

Pare grozav, nu? Ei bine, după ce am folosit zilnic în ultimele două săptămâni acestă cremă de față hidratantă comandată de pe NOTINO, pot spune că sunt impresionat! Tenul și-a pierdut din luciu, este mat și hidratat.

Sebium Mat este o cremă hidratantă translucidă cu o textură ușoară. Este ușor parfumată, cu un parfum curat, ușor fructat. Nu sunt de obicei un fan al cremelor faciale parfumate, dar parfumul din Sebium Mat este atât de neutru încât nu m-a deranjat. Odată aplicată, a fost absorbită rapid, iar pielea mea a rămas netedă, cu un finisaj mat.

Înainte de a folosi Sebium Mat, trebuia să îmi șterg zona T de cel puțin 4-5 ori în timpul zilei, pentru a împiedica tenul să pară că și cum aș fi turnat ulei pe frunte.  Cu toate acestea, din moment ce am folosit Sebium Mat în ultimele două săptămâni, mi s-a întâmplat doar o singură dată, poate de două ori pe zi, în jurul prânzului să simt nevoia de o reaplicare. Ceea ce pentru mine este absolut minunat!

Un alt plus al acestei creme este capacitatea ei de minimizare a porilor. Am o problemă cu porii măriți pe nas, dar am observat că arată din ce în ce mai bine cu fiecare utilizare! Totuși trebuie să menționez că această cremă nu conține SPF, de aceea este important să vă asigurați că folosiți un produs separat cu protecție solară.

Pentru toți cei care suferă de ten gras, recomand în totalitate acestă hidratantă matifiantă. Comand-o acum – pariez că nu vei regreta!

Un comentariu

Lasă un comentariu