Glam News Magazine

Într-un sezon de haute couture, în care clienta este regina, ar fi greu să găsim o colecție mai relevantă decât cea a lui Elie Saab, prezentată în Musée des Arts Decoratifs. Pentru Saab, femeile sunt mereu pe primul loc, deasupra oricărui curent artistic sau a fluxurilor inevitabile ale modei, care uneori permit strălucirii să își piardă din intensitate. Iar femeile vin la el – la atelierele sale din Beirut, Londra și Paris – pentru că se bucură de încrederea pe care o capătă purtând broderiile rafinate, bine plasate și foarte luxuriante; o paletă consistentă de nuanțe neutre și de bijuterii; Regalitățile, starurile de pe covorul roșu și femeile de succes îl iubesc pe Saab pentru capodoperele sale care îți taie respirația; ba chiar actrița din serialul Game of Thrones’s, Rose Leslie, care tocmai ce s-a căsătorit cu Kit Harington saptamana trecuta, a purtat o creație Saab . . . și a arătat absolut minunat!

În acest sezon, Saab a căutat inspirația de design în capodoperele luminiscente, capricioase și riguros aspiraționale ale lui Gaudi. Acest lucru a adus o verticalitate chic a broderiilor, indiferent dacă au fost puse pe o rochie de bal roșie sau pe jacheta unui costum. A existat o haină de brocart, tăiată ca un halat de baie subțire, care a fost încrustată cu margele de aur și colorate în formațiunile lui Gaudí, ce a fost asortată cu o rochie mini.

A urmat o serie de rochii de seară,  în tonuri bogate de bijuterii (smarald, ametist, granat), dar și într-o umbra de tip Gaudi în nuanțe de gri și alb, pentru care mânușile sculpturale iau locul oricărei alte forme de ornamentare. Cele mai bune dintre ele sunt din șifon de mătase – măgulitoare și extrem de femnine. După cum se obișnuiește, look-ul  final a fost unul pentru mirese: o rochie strălucitoare, încrustată cu ștrasuri cu un voal total neobișnuit, fapt pentru care spectatorii de pe întreg rândul din față și-au scos iPhone-urile.

Sursa foto: pinterest

Lasă un comentariu