Glam News Magazine

De la voaluri și accesorii pentru păr, până la bijuterii și curele, există multe modalități de a-ți personaliza look-ul în ziua nunții tale. Mănușile de mireasă se numără printre accesoriile care asigură o apariție de excepție. Ele sunt o tendință de nuntă atemporală, fiind folosite nu doar pentru a vă încălzi mâinile, ci pentru a completa ținuta din această zi importantă. Rămân o declarație de stil, fie că alegi un look vintage sau unul modern. O demonstrează apariții emblematice din istorie. Audrey Hepburna a purtat mănuși de mireasă atunci când s-a căsătorit cu actorul, regizorul și producătorul Mel Ferrer în 1954. La fel Carolyn Bessette, când s-a căsătorit cu John F. Kennedy Jr. în 1996, prințesa Beatrix din Olanda, când s-a căsătorit cu Claus Von Amsberg în 1966 și prințesa Masako din Japonia pentru prima ei ceremonie de audiență la Palatul Imperial, când s-a căsătorit cu prințul Naruhito, în 1993. Mănușile de mireasă sunt un accent perfect pentru orice stil de rochie de mireasă, de la stiluri brodate și croșetate delicat, până la mănuși elegante de lungime de operă din mătase până la versiuni împodobite cu perle fie până la la încheietura mâinii, cot sau de lungime completă.

Am putea spune că a opta pentru mănuși de mireasă este cu siguranță o tradiție de școală veche – bunica ta a purtat, probabil, o pereche la nuntă. Dar, pentru că și după atâția ani adaugă factorul glam ținutei, creând un aspect nostalgic și opulent totodată, rămân o opțiune perfect justificată. Ce ar putea fi mai indicat pentru a ieși în evidență în ziua nunții tale?

Pentru o abordare modernă a mănușilor de mireasă, stilurile lungi și întregi oferă dramă unei rochii de mireas fără bretele, în timp ce mănușile negre și cele în culori oferă un aer de îndrăzneală. Și chiar dacă nu alegi să porți mănuși în timpul ceremoniei, le poți folosi ca accesoriu pentru fotografiile de la nunta voastră. Efectul va fi unul reușit, iar dacă sesiunea foto are loc iarna, a purta mănuși va fi o tactica excelentă pentru a combate frigul.

Iată mai jos diferite tipuri de mănuși de mireasă ca inspirație pentru pregătirea nunții visate!

Mănușile clasice de nuntă sunt adesea din satin alb, cu unele opțiuni contemporane împodobite cu perle sau dantelă. În zilele noastre, designul simplu al acestui tip de mănuși iese din tipare prin culorile folosite, albul nemaiavând exclusivitate.

Pentru mănușile moderne de nuntă, există atât de multe variante, lungi sau scurte, albe sau colorate, care acoperă mâna sau prinse de un deget, cu dantelă sau pietre, din dantelă, mătase, voal sau piele, cu ornamente etc.

Foto: Pinterest

Lasă un comentariu