Glam News Magazine

Cumpărarea unui parfum ca și cadou poate fi greu, dar niciodată nu este mai dificil decât atunci când trebuie să cumperi ceva pentru un iubitor de parfumuri. Ai încredere în mine când spun asta, iubitorii de parfumuri sunt cei mai greu de cumpărat; știu exact ce vor, au cele mai fine nasuri și, mai mult, nu își doresc cotidianul. Iubitorii de parfumuri vor să se poată bucura de parfumuri pe care nu le poartă toți ceilalți. Vor parfumuri exclusive, ciudate, îndrăznețe, chiar periculoase! Iubitorii de parfumuri știu ce își doresc, iar acest lucru este dificil de cumpărat pentru ei, dar nu este imposibil.

În acest ghid, am reunit o selecție de parfumuri mai rar întâlnite. Este posibil să fie mărci despre care nu ați auzit sau parfumuri pe care nu le-ați văzut în magazinele locale, dar fiecare este o experiență olfactivă unică și fascinantă, spre deosebire de oricare alta. Ele variază de la flori melancolice la tutunul franțuzesc. Acestea sunt parfumuri din eșaloanele superioare ale avangardei – pentru cei care caută experiențe parfumate, care le diferențiază de ceilalți.

1. Alegerea clasică – Tabac Blond by Caron

Tabac Blond by Caron

Să începem cu un clasic și, dacă suntem realiști, există puține clasice mai iconice decât Tabac Blond. Caron este o marcă istorică franceză, cu un portofoliu impresionant, iar Tabac Blond este poate cel mai cunoscut parfum al lor. Creat în urmă cu 100 de ani, Tabac Blond sărbătorește mirosul neted al tutunului, înfășurându-și fațetele dulci și fructate în niște mirodenii, piele și vanilie. Tabac Blond miroase elegant, dar și rebel, conturând imaginea unui bărbat sau a unei femei perfect îmbrăcate (rochie sau tuxedo), arătând impecabil, în timp ce aprind o țigară. Acesta este pentru acel iubitor de parfumuri din viața ta, care îi admiră pe clasici.

2. Pentru fanii floralelor – Amouage Opus III by Amouage

Amouage Opus III

Adesea, oamenii consideră că un parfum trebuie să fie îndrăzneț sau ciudat pentru a fi considerat „nișă”, dar îndrăzneala vine în mai multe forme și nu trebuie neapărat să se impună. Library Collection de la Amouage este o explorare parfumată a temelor de parfumerie cunoscute, executate fără restricții. Opus III se concentrează pe calitatea pudrată a florilor, simțindu-se aproape ca și cum ar fi creat de către un botonist și nu de către un parfumier. Miroase aerisit și proaspăt, este catifelat și plin de de muschi, tămâie și oud. Un parfum perfect pentru iubitorul de florale.

3. Pentru cei care vor să atragă atenția – Leather Rouge by Miller Harris

Leather Rouge by Miller Harris

Pielea este o notă foarte distinctă și versatilă în parfumerie. Poate fi tratată în mai multe moduri, cu un spectru care variază de la piele fumurie și aspră, până la pielea moale, suplă și cremoasă. Oricum, pielea este o notă destul de complicată dar foarte apreciată de către cunoscători. Leather Rouge de la Miller Harris este o abordare frumoasă de piele. Este un parfum care se deschide fructat și strălucitor, evocând PVC-ul roșu prin fragilitatea fructelor de pădure, înainte de a se dizolva într-o pudră din piele completată de trandafiri și fum. Leather Rouge se inspiră din flăcările strălucitoare ale unui foc de tabără și, făcând acest lucru, oferă o semnătură foarte sexy. Cumpătați acest parfum pentru iubitorii de parfumuri din viața voastră, cărora nu le este frică să îi facă pe oameni să se enerveze.

4. Pentru…experiență – 2 by Comme des Garcons

2 by Comme des Garcons

Ne îndreptăm acum spre adevărata avangardă și, în mod surprinzător, ne uităm la un parfum oferit de o casă care nu este prea departe de curentul principal: Comme des Garçons. Parfumul lor 2 este o explorare a cernelii negre japoneze și este un floral abstract care face orice persoană să regândească întreaga lor logică despre cum poate mirosi o floare. Aldehidele adaugă o strălucire argintie florilor negre, transformând toată compoziția într-una metalică. Nu există nici un alt parfum de genul acesta pe planetă – este floral, metalic, lăptos, neobișnuit, dar frumos. Cumpărați acest parfum pentru iubitorul de parfumuri din viața voastră, care apreciază cu adevărat lucrurile ciudate și amețitoare din această lume.

5. Pentru cei cu simțul umorului dezvoltat – Not a Perfume by Juliette Has a Gun

Not a Perfume by Juliette Has a Gun

În cele din urmă, ultimul nostru parfum nu este de fapt un parfum. Așa este, Not Perfume de la Juliette Has a Gun nu este deloc un parfum. Având un singur produs chimic aromat (cetalox) diluat în alcool, Not a Perfume prezintă modul în care un material poate avea mai multe fațete diferite. Deoarece nu este un parfum (o compoziție cu multe ingrediente), nu se poartă ca unul, oferind o experiență care se lipește aproape de piele. Mirose sărat și dulce, cu ușoare note de ambră, dar în cele din urmă este unul dintre acele parfumuri care miroase la fel ca și pielea ta, dar puțin mai bine. Not a perfume nu se ia prea în serios, dar miroase destul de minunat.

2 comentarii

  1. Nu cunosc parfumurile dar descrierile lor ma fac curioasa si le-as incerca. De unde se pot cumpara?

Lasă un comentariu