Glam News Magazine

Toamna își face deja simțită prezența, cu temperaturi ușor răcoroase, frunze galben-arămii purtate de vânt și un aer plin de melancolie. Însă nu trebuie să te lași influențată de astenia de toamnă. Cu trucurile potrivite, poți continua să îți menții energia pozitivă de care te-ai bucurat vara trecută – iată 3 sfaturi utile care te vor ajuta!

Încearcă o schimbare de look

Ține pasul cu schimbările din jur, apelând la o schimbare fresh de look! Majoritatea culorilor recomandate de hairstiliști pentru un look de toamnă sunt, desigur, în nuanțele de toamnă: castaniu, ciocolatiu, șaten, roșcat, arămiu, vișiniu. Însă poți face o alegere inedită, care să îți asigure un look luminos: vopsește-te într-o nuanță de blond!

Blondul se poartă oricum toamna aceasta, în mare parte datorită influenței majore a filmului verii – „Barbie”. Poți opta pentru un blond luminos purtat de Margot Robbie, un blond ușor platinat, dar luminos care să te pregătească pentru iarnă, sau un blond mediu, pentru o schimbare într-o nuanță mai naturală, dar cu care vei obține un look fresh. Iar pentru un sentiment de satisfacție și mai mare, poți încerca să te vopsești (și chiar să te decolorezi) singură acasă!

Bucură-te de produsele specifice toamnei

Toamna vine la pachet și cu numeroase „bunătăți”. Te poți bucura de fructe și legume proaspete, de sezon, pe care să le incluzi în dieta ta alimentară. Profită și crește consumul de mere, pere, prune, struguri, gutui, dovleac, dovlecei, conopidă, sfeclă, varză, gogoșari sau ciuperci. Mai mult, poți căuta activități speciale de cules fructe și legume de sezon.

Iar dacă adori cafeaua, acum e momentul special să te bucuri de băutura ta preferată cu aromă delicioasă de dovleac. Comandă dimineața Pumpkin Spice Latte și lasă-te învăluită de aromele dulci și energia oferită de cafeină, pentru a avea o stare pozitivă care să te țină toată ziua.

Menține-te activă

Acum că vremea s-a răcorit ușor, este momentul perfect să practici sport în aer liber: dimineața sau seara în timpul săptămânii sau oricând în weekend. Poți practica exerciții pe balcon sau poți ieși afară să faci jogging sau să mergi cu bicicleta. Poți încerca și sporturi în doi (tenis, tenis de masă, badminton) sau în echipă (volei, baschet, chiar și fotbal).

Sportul este cunoscut drept „elixirul fericirii”. Acesta vine cu numeroase beneficii pentru sănătatea fizică și mintală, contribuind la o imunitate bună, o încredere de sine sporită și o atitudine pozitivă. De aceea, practică orice tip de sport care te face să te simți bine pentru a ține departe stresul și grijile și a te bucura din plin de toamnă.

Ține departe astenia de toamnă cu aceste sfaturi simple, dar care îți vor face fiecare zi mai plăcută și te vor umple de energie pozitivă!

Etichete : lifestyle

Lasă un comentariu