Glam News Magazine

Ruleta captivează o mulțime de jucători datorită modului simplu de joc și a eleganței. Cazinourile sunt sinonime cu acest joc spectaculos, fie că este vorba despre cele fizice sau de cele online. Este imposibil să nu te prindă chiar de la primele runde.

În spatele regulilor simple, se află un sistem matematic foarte complex, cu probabilități și multe moduri de joc. Despre acestea vom discuta în articolul de astăzi. Aici afli cum devii stăpân la masa de ruletă. Îți spunem câte ceva despre joc în sine, despre sisteme la ruletă și despre strategii.

Trebuie să știi totuși că indiferent de strategiile pe care le aplici, nu poți micșora avantajul casei. Probabilitățile rămân aceleași. Totuși, poți face în așa fel încât să nu pierzi sume colosale și să te distrezi mereu, la fiecare sesiune de joc.

Distracția și mai mare este atunci când joci la cazinouri online. Găsești multe tipuri de rulete, alături de promoții care mai de care mai avantajoase. Ai parte chiar și de un bonus aniversar casino.

Înțelegerea asupra jocului

Dacă ești începător la ruletă, poate masa cu pariuri ți se va părea destul de complicată. Dar lucrurile nu stau deloc așa. Poți vedea numerele în ordine, de la 1 la 36, cu culorile lor (roșu sau negru). Dacă te joci ruletă europeană, atunci există un 0. Ruletele americane au 0 și 00. Ideea este simplă: ghicește numărul care pe care va pica bila la ruletă.

Dar nu trebuie să pui doar pe un singur număr, pentru că în acest mod, șansele tale de câștig sunt foarte mici. Pe masă există două tipuri de pariuri: cele interioare, direct pe numere și cele exterioare pe grupuri/categorii de numere. Ca să fie treaba cât mai clară, îți vom spune despre fiecare în parte.

Pariuri interioare

Acestea sunt pariurile pe care le plasezi direct pe numere. Poți plasa pariuri pe un singur număr, pe două, trei, patru sau 6 numere apropiate pe masă.

Pariuri exterioare

Sunt pariuri pe care le plasezi pe mai multe numere. Au cote mai mici de câștig, dar ai șanse mai bune să iasă. Poți plasa pe duzine, adică pe 12 numere. Totodată, poți plasa pe oricare dintre cele 3 coloane. Fiecare coloană are tot 12 numere. Totodată, pui pariuri pe numere pare/impare, roșii/negre sau mari/mici.

Sisteme la ruletă

Ca să pariezi inteligent, poți folosi mai multe sisteme. Toate sunt cunoscute la scară mare și te ajută să-ți organizezi jocul. Mai departe, îți vom spune mai multe despre sisteme Martingale, Fibonacci și D’Alembert. Acestea trei au atât aspecte pozitive, cât și negative.

Martingale

Este cel mai simplu sistem de pariere și este folosit de obicei la pariurile par/impar, roșu/negru sau numere mari/mici. La fiecare rundă necâștigătoare, dublezi pariul. Astfel, când vei câștiga, îți vei acoperi pierderile din urmă și vei avea și un mic profit. Pe lângă faptul că este simplu, acesta funcționează foarte bine pe termen scurt. Dar nu este recomandat pentru sesiunile mai lungi, pentru că pierderile pot fi consistente.

Fibonacci

Este un sistem de pariere puțin mai complicat decât precedentul. După o pierdere, crești pariul, dar după șirul matematicianului italian. Acesta este 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21 și așa mai departe. Adună ultimele două pariuri la fiecare rundă necâștigătoare. Atunci când câștigi, mută pariul 2 numere mai în spate. Șirul implică un risc mai mic în timp, dar profitul este foarte mic.

D’Alembert

Este un sistem sigur, care presupune un risc minim de pierderi mari. Seamănă destul de mult cu Fibonacci. Dar aici vei crește miza cu o unitate de pariere la fiecare rundă câștigătoare. Scazi din miză tot o unitate după o rundă câștigătoare. O unitate de pariere este aleasă de tine. De exemplu, poate fi 50 de bani, un leu, 2 lei și așa mai departe. Riști mai puțin, dar și câștigurile sunt destul de limitate.

Strategii

La ruletă, există tot felul de strategii pe care le poți implementa. Cele mai frecvente se referă la tipare de numere sau culori. Pe baza unor astfel de tipare, jucătorii încearcă să intuiască pe ce poziție va cădea bila. De exemplu, dacă observă un tipar de culoare roșu-roșu-negru-negru, atunci un jucător poate paria pe roșu.

Totuși, trebuie să știi că ruleta nu are memorie. Dacă nu este ceva în neregulă cu dispozitivul, atunci numerele trebuie să fie total aleatorii. Șansele ca un anumit număr să pice rămân tot de 1 la 37. Fiecare rotire este un eveniment izolat, care nu are treabă cu cele din urmă.

Dar poți încerca să pariezi folosindu-te de tipare doar pentru distracție. Așa mai adaugi un element la jocul tău și îți vei face experiența mai palpitantă.

Concluzii

Jocul de ruletă este foarte simplu, dar ai nevoie de un sistem de pariere ca să-ți controlezi bugetul cât mai eficient. Poți folosi Fibonacci, D’Alembert sau Martingale. Mai sunt și altele, unde crești pariul la fiecare rundă câștigătoare și îl scazi atunci când pierzi. Trebuie să știi și că rotirile sunt evenimente independente unele de celelalte. În principiu, nu există un tipar la ruletă, iar jocul ține numai de șanse și probabilități.

Etichete : lifestyle

Lasă un comentariu