Glam News Magazine

Dacă te-ai hotărât să mergi într-o excursie în Las Vegas, atunci ai făcut o alegere excelentă. Nu trebuie să fii un jucător înrăit ca să te bucuri de farmecul orașului care nu doarme niciodată. Cu siguranță ai văzut și ai auzit multe despre această localitate din mijlocul Deșertului Nevada. Este ușor să devii curios, dar trebuie să știi că realitatea orașului este și mai interesantă decât ce au arătat filmele.

De aceea, în articolul de astăzi, îți arătăm cele mai importante lucruri pe care trebuie să le știi despre prima ta plecare în Las Vegas. Probabil te-ai și uitat după o cazare și ai observat că prețurile sunt chiar foarte bune, pentru orice buzunar. Poți să dai chiar și 300-400 de lei pe o noapte într-un hotel mai mult decât decent.

Vegas este cunoscut și pentru prețurile sale bune. Din acest motiv este și plin de turiști din clasa de mijloc. Până ajungi în acolo, exersează jocuri pe cazinouri online și bucură-te de fiecare bonus depunere pe care îl întâlnești!

Condițiile meteorologice

Credeai că în România este cald? Stai să vezi clima din Las Vegas! Fiind în mijlocul unui deșert, așteaptă-te la temperaturi extreme vara și la lipsa precipitațiilor. Așadar, nu este deloc indicat să vizitezi Vegasul în lunile de vară. Temperaturile pot sări lejer de 40 de grade Celsius la umbră.

O excursie prin Vegas înseamnă și mult mers. Taxiurile sunt scumpe, deci modul de deplasare va fi în mare parte pe jos. La asemenea temperaturi, nu este vreo plăcere să te plimbi.

Cele mai bune luni pentru o excursie în Vegas sunt din noiembrie până în aprilie. Apoi va începe să se încălzească destul de mult. Sunt de evitat și sărbătorile de iarnă. Prețurile și aglomerația vor crește, mai ales cu ocazia Revelionului. Desigur, petrecerile de Anul Nou din Las Vegas sunt epice, deci poți avea acest motiv să vizitezi orașul la sfârșitul lui decembrie.

Vârsta legală pentru a juca la cazinouri

Spre deosebire de legile din România, unde poți să joci la cazinouri de la 18 ani, în SUA, legea este diferită. Ai voie să joci jocuri de noroc de la 21 de ani. Această vârstă minimă legală este valabilă și pentru alcool.

Dacă te gândești că poți fenta această lege, mai gândește-te o dată. Orașul este foarte strict atunci când vine vorba de respectarea acestei reguli. Cazinourile verifică documentele de identitate, inclusiv pe cele românești.

Dar dacă ai împlinit 21 de ani, ai liber la toată distracția pe care o poate oferi Vegasul. Multe cazinouri oferă și băuturi alcoolice gratuite, dar depinde mult de serviciile fiecărui local.

Spiritul orașului

Las Vegas este un oraș plin de viață, unde nu ai cum să te plictisești. Cazinourile, barurile și restaurantele sunt la tot pasul. Orașul este definit prin libertate, cu condiția să ai 21 de ani împliniți.

Aici este faimoasă The Strip, bulevardul principal, dar până ajungi acolo, vei fi deja fascinat de Aeroportul Internațional McCarran. Chiar și acesta este un casino! Este un loc plin cu sloturi și tot felul de jocuri care te introduc în spiritul orașului. Dacă ești nerăbdător, poți să începi acțiunea chiar dinainte să-ți iei bagajul.

Fumatul este permis în interior, într-o anumită măsură. Există zone speciale pentru fumători. Mai mult, consumul de cannabis este legal în Las Vegas. Poate fi achiziționat din magazine speciale aflate peste tot în Vegas. Altă libertate în ton cu spiritul orașului este aceea că poți bea alcool pe stradă. Sunt puține locuri în Statele Unite unde este permis, iar orașul luminilor nu putea să lipsească din această listă selectă.

Un alt lucru încântător poate fi mâncarea. În multe localuri este ieftină și bună. Există bufeturi unde dai 15 dolari și mănânci ce și cât vrei. Sunt mii de locuri unde poți mânca, dar îți recomandăm să cauți pe internet după recenzii înainte de a lua masa într-un loc nou.

În afară de jocuri de noroc, băutură, distracție și alte acte de hedonism, orașul are și muzee și rezervații naturale. Câteva recomandări sunt The Mob Museum, Springs Reserve, Las Vegas Natural History Museum și Titanic: The Artifact Exhibition.

Dar Las Vegas nu este pentru toată lumea. Pentru unii, poate fi o experiență copleșitoare. Chiar și jucătorii înrăiți se pot simți dornici să revină acasă după câteva zile în Vegas. Toată aglomerația, luminile și agitația orașului este în sine un șoc cultural. Altfel, o excursie în Las Vegas este o experiență de neuitat, chiar dacă nu vei mai dori să o repeți.

Concluzii

O excursie în Las Vegas trebuie plănuită cu mare grijă. Trebuie să iei în considerare câteva aspecte. În primul rând, sunt de evitat lunile de vară în care temperaturile devin insuportabile. Dacă ai sub 21 de ani, mai bine aștepți până împlinești vârsta legală.

Dacă ții cont de aceste câteva aspecte, atunci vei avea parte de o aventură pe cinste. Las Vegasul este unul dintre puținele locuri din lume în care este imposibil să te plictisești. Chiar dacă nu ești mare fan jocuri de noroc, vei avea cu ce să-ți ocupi timpul.

Etichete : lifestyle

Un comentariu

Lasă un comentariu